5 gode ferieråd

5 gode ferieråd

Vi har samlet 5 gode råd som kan gjøre sommerferien litt mer behagelig.

 

1. Spar strøm mens du er på ferie

Selv om strømprisene er lave for tiden, er det uansett ikke nødvendig å bruke mer enn nødvendig - hverken strøm eller penger.

  • Dra ut kontakten til TV-er, Pc-er, stereoanlegg, ladere og spillkonsoller. De bruker faktisk mye strøm selv om de står i stand-by.
  • Slukk så mye lys som mulig.
  • Skru av eller senk termostaten på varmekablene når du er bortreist på sommeren.

Se flere strømsparetips.

 

2. Surfing på terrassen

Rekkevidden på det trådløse nettverket kan være en utfordring. Les om hva som påvirker ditt trådløse internett. Med Altibox Wifi Pluss kan du du nyte sommeren på terrassen med bedre wifi. Frem til 31. august kan du få kjøpt en bedre trådløs opplevelse til en rabattert pris

 

3. Se film og serier på ferie med TV Overalt

Med TV Overalt-appen til Altibox kan du kjøpe og leie filmer og serier på  mobil og nettbrett - uansett hvor du er. Om du skal leie film må du ha tilgang til internett, men om du reiser på ferie uten internetttilgang kan du kjøpe filmer før du reiser, laste de ned og se film selv om du ikke har nett. Les mer om TV Overalt.

 

4. Husk å sette yndlingsserien på opptak i sommer

Gå ikke glipp av yndlingsserien selv om du er opptatt med andre ting på lyse sommerkvelder. Med opptakstjenesten kan du sette favorittprogrammet på serieopptak.

Med Altibox TV Overalt-appen kan du faktisk styre PVR-dekoderen når du ikke er hjemme også. Finn ut hvordan du gjør dette

 

5. Med eFaktura og Avtalegiro slipper du å tenke på regningen

Med eFaktura får du fakturaen rett i nettbanken i stedet for i postkassen. Og med AvtaleGiro vil fakturaen i tillegg trekkes automatisk fra kontoen din. Så da trenger du ikke å tenke på forfall av regningen i det hele tatt mens du er på ferie. Les mer om eFaktura og Avtalegiro.