Vi anbefaler deg å tenke over fem ting før du bytter strømleverandør:
1. Er tilbudet for godt til å være sant?

Det nordiske strømmarkedet fungerer sånn at alle strømleverandører kjøper strømmen fra den nordiske kraftbørsen, til den samme prisen. Med ørsmå marginer skal det ikke være mulig å spare tusenvis av kroner. Og ingen leverandører kan drive butikk ved å dele ut noe gratis.

2. Sjekk vilkårene!

Hvor lenge varer prisen/avtalen du har fått tilbud om? Er det uforholdsmessig lang bindingstid?  Med mindre du inngår en avtale om fast pris i en periode er det unødvendig å ha bindingstid på en strømavtale. Det er heller ikke uvanlig at en kampanjepris går over til en annen avtale/pris kun etter en kort periode. Sjekk avtaletid og betingelser du tilbys nøye før du signerer, så unngår du å binde deg til en ugunstig avtale. 

3. Betaler du for strømforsikring?

Noen strømleverandører tar seg godt betalt for tilleggstjenester som du egentlig ikke trenger. For eksempel vil en strømforsikring til 1,5 kroner per dag utgjøre 45 kroner per måned.

4. Betal ikke på forskudd

Gå ikke inn på avtaler der du må betale på forskudd. For enhver seriøs og solid strømleverandør skal det være mulig å kunne fakturere kundene for det reelle forbruket – etter at de faktisk har brukt det.

5. Lokal leverandør?

Som den lokale strømleverandøren i kommunene på Sunnmøre er vi med på å bidra til lokalsamfunnet. Ikke bare med arbeidsplasser, investeringer og utbygging av infrastruktur, men også som støttespiller for idrett og kultur.

Fortsatt usikker? Ta en telefon til oss da vel - 70 10 00 00.