Gratis seriestart

Gratis seriestart på Altibox

Eliteserien er godt i gang. Hjemmekampene ser du selvfølgelig på Color Line, mens bortekampene til AaFK ser du i TV-portalen til Altibox.

Slik ser du Norsk toppfotball i 2017

Med Eurosport-kanalene, MAX, og TVNorge ser du alt fra Eliteserien, OBOS-ligaen og cupen. Alle kunder med TV fra Altibox har gratis tilgang til 14 Eurosport-kanaler fra seriestarten 1. april. Kanalene er tilgjengelige uten tilleggskostnader, helt frem til 31. juli 2017! Les mer om fotballsatsingen til Altibox.

Etter dette kan du bestille kanalpakken Eurosport til 99,- pr. mnd. Bestill her! 

Fotball til folket

Alle kampene fra Eliteserien og de fleste fra OBOS-ligaen sendes på Eurosport-kanalene og MAX hver runde. Seks ganger i løpet av sesongen er det Supersøndag. Da går hovedkampen på TVNorge i stedet for Eurosport.

I tillegg er alle kampene tilgjengelig i Altibox TV Overalt!

En vanlig eliteserierunde vil starte med Derbylørdag. Kampen mellom to naboer, eller rivaler, vil ha avspark klokken 18:00 på lørdag. Hovedrunden går på søndag med fem kamper klokken 18:00. Her finner du terminlisten til AaFK. 

NB! merk deg når det er bortekamper, slik at du kan booke plass i TV-kroken.

NB! Merk deg AaFKs bortekamper i kalenderen, slik at TV-kroken er ledig. Skulle den være opptatt er det bare å lete frem Altibox TV Overalt-appen på telefonen eller nettbrettet.