1. Se kanalene dine direkte eller spol tilbake

Med Altibox-appen på de mindre skjermene dine kan du fortsatt se favorittene dine selv om du ikke er hjemme. Se nyheter, sport eller akkurat det du vil, direktesendt, i opptak eller ved å spole opptil seks timer tilbake i appen. Noen få kanaler som for eksempel TV 2 er ikke tilgjengelig utenfor hjemmet på grunn av rettighetsbestemmelser. 

2. Se opptakene dine overalt

Setter du programmer på opptak eller serieopptak før du drar, kan du se disse når som helst i appen. Opptak som du laste ned kan ses hvor som helst uten nettilgang. 

3. Se strømmetjenestene du har valgt

Med Altibox TV er strømmetjenester som HBO Nordic, Disney Movies On Demand, Disney Channels XTRA og ABC Studios en del av det valgrie innholdet ditt. Huske å velge inn de strømmetjenestene du helst vil se på ferie før du drar.

4. Se kjøpte filmer og serier uten nettilgang

Filmer og serier du har kjøpt og lastet ned kan ses hvor som helst uten nettilgang. Perfekt for flyturen eller i bilen med vekslende mobildata-kvalitet. Du kan også se kjøpte filmer og serier som ikke er lastet ned om du har internett-tilgang, men vær da oppmerksom på bruk av mobildata ved strømming av innhold.