5 gode tips før du reiser på ferie

1. Last ned Altibox-appen

Altibox-appen kan du bruke både på norgesferie og i utlandet. Innenfor landegrensene kan du se de fleste kanaler, opptakene dine og bruke strømmetjenestene du har valgt inn i ditt innhold. 

 

2. Last ned opptak, filmer eller serier

Skal du til utlandet, må du huske å laste ned det du ønsker å se før du drar. Opptakene dine kan lastet ned og det samme kan filmer og serier fra Altibox sin egen film og serie-tjeneste.

 

3. Sett sammen din perfekte TV-pakke

Med Altibox TV har du friheten til å velge det TV-innholdet som passer deg og dine best. På Mine Sider kan du kombinere TV-kanaler, kanalpakker og strømmetjenester når du setter sammen din personlige TV-pakke. Her kan du velge og vrake med din tildelte poengsum. Mangler du poeng til å velge alt det du har lyst på, kan du enkelt kjøpe flere poeng.

 

4. Sett favorittene på opptak

Skal du bort i noen uker, men er redd for å gå glipp av noe? Sett favorittene på opptak i perioden du er borte. Er du på hytta eller på en annen ferie i Norge, kan du se opptakene dine i appen rett etter at de har blitt vist på TV. Utenfor landegrensene vil kun opptakene som du har lastet ned være tilgjengelige. Dette på grunn av rettighetsbestemmelser. 

 

5. Barnas favoritter

Barna liker gjerne å se den samme favorittfilmen igjen og igjen og igjen. Vil du ha Coco, Trolls eller en annen barnefilm tilgjengelig gjennom ferien, må denne først kjøpes via dekoderen din hjemme og lastes ned i appen. Da bruker du heller ikke mobildata for å se filmen.