Benytt fridagene til å invitere med deg familien eller noen andre du er glad i på «julekino» i stua.

Obligatoriske juleklassikere

Like viktig som sprø svor og lukt av pinnekjøtt, er de tradisjonelle julefilmene. Lille juleaften blir ikke den samme uten ‘Kvelden før kvelden’ på NRK, selvsagt inkludert den obligatoriske ‘Grevinnen og hovmesteren’. Julaften morgen er ikke komplett hvis den ikke starter med julestrømpa, et par klementiner og ‘Donald Duck og vennene hans’, etterfulgt av ‘Tre nøtter til Askepott’ og ‘Reisen til julestjernen’ på NRK.

Og blir det lenge å vente til gavene skal åpnes, kan det være greit å slå ihjel tiden med en koselig film. Vi kan anbefale ‘Grinchen’ på TV3 og ‘Hjemme alene’ på Viasat4.

Romjulen = filmhøytid

I romjulen er det god tid til å se mye god film. TV2 sender alle ‘Olsenbanden’, ‘Politiskolen’, ‘Hangover’ og ‘Dødelig våpen’-filmene.

Barna kan velge mellom 'Tom og Jerry', 'Operasjon Arktis' og selvsagt 'Flåklypa'. TV3 og Viasat 4 sender jule- og familiefilmer som 'A Christmas Carol', 'Beethoven', 'Paddington' og 'Heldiggrisen Babe'.

Altibox Film og Serier

Finner du ikke favorittene dine på noen av TV-kanalene, er Altibox Film og Serier alltid tilgjengelig. ‘Månelyst i Flåklypa’ kommer rykende fersk og rett fra kino. I tillegg er er oppføgleren 'De Utrolige 2' nå på plass i filmkiosken - stor underholdning for både store og små. Visste du forresten 'Love Actually' er tilgjengelig gratis på Altibox Film og Serier ut året?

På seriefronten kan vi anbefale ‘The Handmaid’s Tale’, ‘Suits’, ‘The Walking Dead’ og ‘Broen’. Her er det mange favoritter å velge mellom.