Next Digital - den digitale differansen på Nordvestlandet

Avento, Driw, Racer, Tafjord og Viddal har sammen formet bedriftsnettverket Next Digital. Grunnlaget for etableringen er en felles opplevelse av at næringslivet på Nordvestlandet ønsker en arena for kompetanseheving innen digitalisering, i tillegg til at man ønsker en bedre oversikt over hva som kan digitaliseres, og hvilke konsekvenser dette har for verdiskapingen til bedriften.

Sammen har bedriftene bak Next Digital kompetanse til å jobbe med digitalisering i alle ledd i en bedrifts verdikjede, fra produksjon og logistikk til netthandelsløsninger og datadrevet markedsføring. Gjennom å jobbe aktivt med kunnskapsheving i regionen, og ved å identifisere og realisere bedrifters digitale potensiale, ønsker vi å skape et sterkt og fremtidsrettet næringsliv på Nordvestlandet.

Anja Solevågseide er ansatt som daglig leder i nettverket, og starter i stillingen 14. august

NB: Hold av datoen 21. september, da arrangerer vi vår første konferanse, Next Tech!

Her vil du både få høre, se og teste den nyeste teknologien, i tillegg til at du får treffe både internasjonale og lokale bedrifter som vil vise frem hvordan de tar i bruk robotikk, automasjon, sensorteknologi og annen ny teknologi i sin hverdag.

Konferansen blir arrangert i den nye innovasjonsarenaen Blue Innovation Arena, et banebrytende digitalt senter for virtuell prototyping, testing og visualisering, i hjertet av NMK II, en uke før den offisielle åpningen!

Det blir kun solgt 150 billetter til konferansen, så kjøp billett i dag for å sikre deg plass i salen!

Pris: 2 490,- eks. moms.

Påmelding her