Smittevern ved hjemmebesøk

Vi er alle opptatt av å delta i den felles dugnaden for å hindre ytterligere smitte av Covid-19. Her hos oss tar vi de nødvendige forholdsreglene, også når vi skal besøke kundene våre hjemme.

Alle våre ansatte er oppdaterte på smittevernreglene og har ekstra fokus på å holde avstand og ivareta god hygiene. Når vi besøker deg, ber vi om at du også respekterer dette, og at du er spesielt oppmerksom på å holde minst en meters avstand mellom oss.

Vi holder oss hjemme om vi ikke er i form

Alle våre ansatte som viser tegn til sykdom skal holde seg hjemme. Du kan derfor være trygg på at den som besøker deg er symptomfri.

Utstyret som bli levert til deg er også rent og tørket av med desinfeksjonsmiddel. For å være på den sikre siden kan du selvsagt velge å la utstyret stå uberørt i tre dager etter levering. Det gir ekstra trygghet.

Før vi kommer hjem til deg, vil vi ringe deg for å høre om det er noen endringer siden avtalen om hjemmebesøk ble inngått. Samtidig tar vi en gjennomgang av de retningslinjene vi begge må forholde oss til under besøket.

Si fra om dere er syke!

Vi håper dere har det bra og er friske når vi kommer på besøk! Dersom du eller dine nære er smittet, i karantene eller i isolasjon når vi skal komme på besøk, er dere imidlertid pliktig til å gi oss beskjed om dette. Da kan vi heller avtale et nytt hjemmebesøk lenger frem i tid.

Skulle du eller dine nære ha påvist smitte, være i karantene eller isolasjon når vi skal komme, og bevisst ikke informerer oss om dette, vil saken bli anmeldt. Dette håper vi å unngå.

 

Vi gleder oss til å kunne hjelpe deg og håper du og dine har det fint!