Da Telia og TV 2 ble enige om en ny og langsiktig samarbeidsavtale, ble de enige om at Telias TV-kunder skulle få tilgang til strømmetjenesten TV 2 Play og TV 2 sportstilbud i tillegg til lineære kanaler.  

For Telias kunder blir TV 2 Play Basis nå en del av pakken. TV 2 Play Basis inneholder reklame, men gir deg et stort utvalg av filmer, serier og underholdning fra TV 2. Velger du inn TV 2 Play Film og serier for 20 poeng får du alt innholdet uten reklame. Da får du også BritBox, som har den største samlingen av britisk underholdning på ett sted. Du velger enkelt inn det tilbudet du vil ha i Valgmenyen på Min side Telia

Slik velger du inn TV 2 Play i Valgmenenyen:

1. Gå til Valgmenyen på Min side og velg mellom disse: 

 

2. Registrer deg hos TV 2

Bruk registreringslenken du får tilsendt og følg veiledningen for å komme i gang.

NB ! Om du har TV 2 Play fra før og vil beholde seerhistorikk og profiler, må du bruke samme e-postadresse som du allerede har på TV 2 Play når du registrerer deg. 

 

3. Kos deg med TV 2 Play

TV 2 Play-appen er forhåndsinstallert i Telia box, så det er det bare å logge inn etter at du har registrert deg hos TV 2. 

Du finner alt fra TV 2 Play i Telia Play og i TV 2 Play sin egen app, som er tilgjengelig for smart-TV-er, spillkonsoller, smarttelefoner og nettbrett. Du kan også se TV 2 Play i en nettleser på datamaskinen din.

Lurer du på noe? Se spørsmål og svar her