5 serietips til voksne

Med hjemmekontor og fullt hus kan dagene føles lange. Da passer det bra å se frem til en god TV-serie å koble av med når kveldsroen har senket seg. Her finner du 5 gode TV-serier, alle tilgjengelig på HBO Nordic, som er inkludert i din TV-pakke.

«My Brilliant Friend»
En serie basert på Elena Ferrantes suksessromaner om Elena og hennes venninne Lila. Elenas viktigste venn i livet er sporløst forsvunnet. Da slår den eldre damen på PC-en sin og begynner å skrive om sitt liv og om Lila. Hun forteller om vennskapet deres, som startet på skolen på 1950-tallet. En kritikerrost serie som er tilgjengelig i to sesonger.

«ZeroZeroZero»
Her følger vi ferden til en kokainforsendelse fra det øyeblikket en mektig italiensk mafiagjeng bestemmer seg for å kjøpe den, gjennom pakkingen i Mexico, skipingen over Atlanterhavet, og til lasten er levert og betalt for.

«Gösta»
Lukas Moodysson («Fucking Åmål», «Lilja 4Ever») har skrevet og regissert HBOs første svenske originalserie der vi følger Gösta, en 28 år gammel barnepsykolog, som får sin første jobb i en liten by på landet. Han flytter fra Stockholm og leier en hytte midt i skogen. Gösta vil være den snilleste personen i verden og vil hjelpe alle han møter. Noen ganger går det bra, og andre ganger ikke så bra.

 

«Succession»
En serie som ser på temaer som makt, politikk og familie gjennom øynene til en aldrende, søkkrik mediemogul og hans fire voksne barn. Se sesong 1 og 2 på HBO Nordic.

«Patrick Melrose»
Patrick, et plaget medlem av den britiske overklassen, følges i denne serien fra barndommen i Sør-Frankrike til voksenlivet i New York og London. Patrick har psykiske problemer etter å ha blitt mishandlet av faren som barn, og han kjemper mot heroinavhengighet.

Husk at du også har tilgang til alle disse seriene via nett-TV og Get TV-appen. Dersom TV’en er opptatt kan du ta i bruk pc, nettbrett eller mobil.

Slik aktiverer du HBO Nordic i din TV-pakke!