Aksla IL fikk minimål av Tafjord Samspill-midlene

Aksla IL er ett av 28 lag og foreninger som er med i Tafjord Samspill. Markedsansvarlig Johnny Vattøy er tydelig på at deres støttespillere betyr veldig mye for klubben, i disse dager mer enn noen gang. 

- Hver en krone betyr mye. Idrettslag er ikke de som har mest å rutte med, så alle monner drar, sier Johnny som er tydelig på at midlene fra Tafjord Samspill har kommet godt med. - Vi har kjøpt inn nye småmål til spillerne. Dette er kostbart utstyr som er nødvendig i treningen. 

Støttespillere er gull verdt
Tafjord Samspill fungerer slik at for hver kWh du bruker går ett øre til klubbkassa. Siden starten er det totalt utbetalt i overkant av 65 000 kroner. - Som klubb er vi avhengig av gode støttespillere for å realisere ulike prosjekter vi jobber med, sier Johnny. Blant annet har Aksla IL igangsatt kronerulling for nye Ratvika Stadion. - Vi planlegger 40% utviding av spillerflater, samt tribuner og garderober.  

Ønsker flere støttespillere velkommen
Johnny sier de har brukt sosiale medier og nettsiden for å fortelle om mulighetene gjennom Tafjord Samspill. - Vi setter stor pris på alle som ønsker å støtte Aksla IL, og vi håper at enda flere vil bli en støttespiller, sier Johnny. 

→ Les mer om Tafjord Samspill her