Stort utvalg for de minste
Barnas eget underholdningsunivers

Er minstemann hekta på Peppa Gris? Eller inne i en Byggmester Bob-periode? I Start+ finner du kjente og kjære karakterer side om side med nye bekjentskaper. Her er garantert noe for enhver smak.

Etter en hektisk dag er det av og til godt for de minste å ta en liten timeout foran TVen eller iPaden. Da er det kjekt å kunne velge blant et hav av barnekanaler. Laila og familien har en klar favoritt. -Vi verdsetter kvalitetstid med hele familien, og da samles vi ofte foran TVen.  Her i huset er vi veldig glad i SF kids, der finner vi mye god underholdning for både store og små.

Slik velger du ditt innhold

Her er noen av barnekanalene som du har tilgang til: 

 

  • Et bredt utvalg for barn i alderen 0-10 år. Her finner du Astrid Lindgrens Pippi og Emil, samt animasjoner som Albert Åberg og Gubben og katten. Av nyere bekjentskaper byr SF Kids på Peppa Gris og Byggmester Bob. Alle snakker selvfølgelig norsk.

  • Håndplukket og lærerik underholdning for barn i alderen 0-8 år. Hver fredag kommer nye episoder og filmer ungene kan kose seg med.

  • Toonix er inkludert med HBO Nordic. Spennende innhold for barn i alderen 3-12 år. Toonix byr på en blanding av filmer og serier for barn, inkludert populære titler fra Cartoon Network Studios, Warner Bros, Animation for å nevne noen. Toonix er inkludert i HBO Nordic-abonnementet uten ekstra kostnad.

  • Eventyr og underholdning for barn mellom 2-6 år. Her finner du det siste innen amerikanske animasjonsserier. Inkludert et arkiv som er tilgjengelig når og hvor du vil.

  • Et godt valg for barn i alderen 3-14 år, men passer også hele familien. Her finner du barneprogram av høy kvalitet med mange av de beste Disney-klassikerne. Inkludert et arkiv som er tilgjengelig når og hvor du vil.

  • En kanal for de aller minste mellom 2-7 år. La deg rive med i alt fra de klassiske fortellingene til de aller nyeste. Alle programmene er dubbet til norsk.

  • Passer best for barn i alderen 6-12 år. Her vises actionfylt underholdning, som passer for alle som liker tegnefilm, action og humor.

  • Passer for barn i alderen 4-14 år. Møt kjente tegnefilmer og serier som SvampeBob, Madagaskar pingvinene, Dora og iCarly.

  • Rettet mot barn i alderen 4-10 år. Fullpakket med dine favoritt-animasjoner. Dette er kanalen for deg som ønsker action, latter og eventyr.