På Familiedag i Tafjord fikk kundene våre mulighet til å prøve ut kano, kajakk og SUP ved kaia.

På Familiedag i Tafjord fikk kundene våre mulighet til å prøve ut kano, kajakk og SUP ved kaia.

Familiedag i Tafjord

 

Lørdag 26. august inviterte kundene våre til Familiedag i Tafjord for kundene våre. Det ble en super dag, med mange spennende aktiviteter.

Det skal lønne seg å velge lokalt

Familiedagen er en av TAFJORD Fordel-aktivitetene vi arrangerer gjennom året. Som et lokalt selskap, med lokale kunder, skal vi bidra til å skape liv i byen og bygdene her.

Bygda Tafjord har naturlig nok en veldig spesiell plass i «hjertet» til TAFJORD, så det er spesielt stas å kunne invitere kundene våre dit. I tillegg til kraftproduksjonen, som hele regionen vår er så avhengig av, kan bygda by på en fantastisk natur og mange spennende opplevelser og aktiviteter.

Denne dagen samarbeidet vi med guideselskapet RÆIN, som er lokalisert i Tafjord. De bidro med utlån av utstyr og hjelp til vannaktiviteter og klatring. Klatreveggen var fylt fra start til slutt, og var en populær aktivitet blant de minste. Det var også muligheter for å rappellere ned fra taket på Kraft- og skredsenteret Ville Krefter. Vannaktivitetene kundene våre fikk prøve var SUP, kajakk og kano.

Kraftproduksjon langt inni fjellet

I tillegg til familievennlige ute-aktiviteter som rebusløp og discgolf, inviterte kraftverksjefen i Tafjord Kraftproduksjon til omvisning i kraftstasjonen. Der fikk deltakerne muligheten til en spennende omvisning som gikk hele 450 meter inn i fjellet.

- Vi har invitert til omvisning i kraftstasjonen med jevne mellomrom, og det har vist å være stor interesse for dette, sier kraftverkssjef i Tafjord Kraftproduksjon, Svein Gunnar Remme. – Det å få anledning til å ta med kundene våre inn i fjellet for å vise frem dette som vi er så stolt over er veldig kjekt. I tillegg til stor ingeniørkunst og de van(n)vittige naturkreftene som skaper strøm, er det mengder av historie og kultur som sitter i veggene på disse kraftstasjonene.

 

Vi var særdeles heldige med været, med varm temperatur, overskyet med litt sol som tittet frem regelmessig. Vi takker alle som tok turen inn til Tafjordbygda lørdag 26. august, og håper alle sitter igjen med gode minner fra denne dagen.

Sjekk ut hvilke arrangementer som gjenstår i år her: Tafjord Fordel

Vi gleder oss allerede til neste gang!