Last ned
og se offline

Visste du at med Telia Play kan du se TV uten å være på nett – og uten å bruke mobildata? Det meste av innholdet i TV-løsningen er tilgjengelig for offline-nedlasting*, i tillegg til alle filmer du har leid. Så om du sovnet midt i filmen du så i går, kan du fint se den ferdig på bussen på vei til jobb. 

Sunniva (25 år) er en av de som benytter seg flittig av offline-funksjonen. - Jeg er mye på farten mellom forelesninger og jobb, noe som gjør at det blir mye venting og busskjøring. Da er det veldig kjekt å kunne se serien jeg følger med på uten at datapakken brukes opp.

 


→ Kom i gang med Telia Play

Last ned ditt eget bibliotek av filmer, programmer eller serier og se de offline med nettbrett og mobil. Dersom du har gjort opptak av lineære TV-kanaler, kan du også se de offline om du ønsker det. Men da må du huske å ta opp det du ønsker å laste ned før det sendes på TV. Det er ikke mulig å gå tilbake i ukesarkivet og laste ned for å se offline.

Slik velger du TV- og strømmetjenester

*HBO Nordic, C-MORE, FilmFavoritter, TVT Play, TV-arkivet og Disney Channel Xtra tilbyr i dag ikke muligheten til å se innhold offline. 

 

Slik laster du ned innhold:

  1. Sørg for at du har siste versjon av Telia Play
  2. Gå til Nedlastinger i menyen
  3. Velg Finn noe å laste ned.
  4. Klikk på når du har funnet det du vil se
  5. Nedlastingen er fullført når pilen endrer seg til