Flytt med deg strømmen

 

Står du på flyttefot er det lurt å flytte med seg strømmen i samme slengen – det er både enkelt og billigst. Har du to minutter, skal du få flere flyttetips av oss.


Flytt med strømmen
Flytt med deg strømavtalen når du flytter. Det er enkelt, og du slipper å betale mer enn nødvendig. Det eneste du trenger å gjøre er å melde fra til oss, så flytter vi strømavtalen for deg. Det er tre grunner til det:

  • Du er garantert en god strømavtale i ditt nye hjem.
  • Du er selv ansvarlig for strømavtalen i boligen du flytter fra inntil du sier opp, flytter strømavtalen til ditt nye hjem, eller de nye beboerne bestiller sin egen strømavtale.
  • Det er enkelt, og du har en bekymring mindre å tenke på.

Godt flytteutstyr er halve jobben
Det er mange som gruer seg til å gå i gang med flyttingen. Men med godt og riktig flytteutstyr går alt så mye enklere. Før du går i gang er det lurt å sørge for at du har nok av alt du trenger: kartonger og esker, en god tusj som virker, bred og kraftig tape, nok avispapir og en rull eller to med søppelsekker.

PS! Like kartonger er enklere å stable og gjør at ting går fortere. Og noe så enkelt som et sekkehjul kan fort bli det kjæreste du har i hele flytteprosessen.

Slanke «husholdningen»?
Du kan også se på flyttingen som en mulighet til å slanke innbo og løsøre – som det heter. Det er en gylden mulighet til å gi bort, selge eller kvitte seg med ting du ikke lenger trenger. Ting som gjerne har støvet ned i boligen du flytter fra, men som andre kan ha glede av.

Hva med flytte- og vaskebyrå?
Ofte kan det være greit å la profesjonelle gjøre jobben for deg. De har erfaringen og alt som trengs for å få arbeidet gjort raskt og smertefritt. Eller la de ta deler av jobben, hvis du foretrekker det. Som alltid er det også her lurt å få pris fra flere. Sjekk nettsider, be om referanser, og hør med venner og kjente. Det kan også være en god idé å ta en prat med eiendomsmegleren din, de vet ofte hvilke flytte- og vaskebyrå som er flinke.

Meld fra hvor du flytter
Det er ikke bare Posten som må få beskjed om din nye adresse, det er flere du må informere. Ikke minst de som leverer deg strøm, fiber; internett og TV. Meld fra i god tid, slik at alt mer eller mindre er på plass når du flytter inn i ditt nye hjem. Du er pliktig til å melde flytting til Folkeregisteret innen åtte dager etter flyttedato – så vet du det også.

Lykke til!

På flyttefot? Meld fra til oss her!