Fotball-abstinenser?
Se her!

I disse dager er det meste av sport satt på vent. Da passer det utmerket med et gjensyn med uforglemmelige fotballøyeblikk mens du venter på nye, nervepirrende kamper. I kanalvelgeren kan du enkelt velge en rekke sportskanaler i din TV-pakke, og rigge deg til for en skikkelig sportskveld. Her er noen tips til hva du kan se på TV2 sport2!

De beste Premier League-kampene gjennom tidene
Premier League har gitt oss mange elleville oppgjør gjennom årene, og FourFourTwo har gjort et forsøk på å kåre de ti beste.

Historiske kamper fra norsk tippeliga
Se blant annet kampen mellom Molde-Rosenborg i 2009 der Rosenborg var klar for revansje mot et Molde som tidligere hadde slått dem hele 5-0 i cupen. Med seier denne septemberkvelden i 2009 kunne Rosenborg sikre seriegullet.


Topp 10 kamper gjennom tidene
Se blant annet da regjerende ligamester Manchester United lå an til å ta steget mot nok en ligatittel foran erkerivalen Liverpool på 2. plass.

 

Premier League Studio
Se episodene der det diskuteres hvem som er tidenes spiller, tidenes norske scoring og tidenes mål. Her er timesvis med fotball-underholdning! I studio: Jan-Henrik Børslid, Erik Thorstvedt og Jesper Mathisen.

UEAFA Euro 2000: Tilbakeblikk
Hva med å gjenoppleve det forrige mesterskapet det norske landslaget for menn deltok  i? I studio: Jon Børrrestad, Erik Thorstvedt og Nils Johan Semb. 

Husk at du også har tilgang til alt dette via nett-TV og Get TV-appen. Dersom TV’en er opptatt kan du ta i bruk pc, nettbrett eller mobil.

Her velger du inn TV2 sport2 i din TV-pakke!