Slik aktiverer du HBO Nordic

 

I 2020 er det premiere på den mye omtalte The Plot Agains America og den norske serien Utmark. Alt er tilgjengelig på HBO Nordic, som er inkludert i TV-pakken Start+. 

Velg inn HBO Nordic og se kritikerroste serier på Get-boksen eller hvor du vil med Get TV-appen via mobil eller nettbrett. Se hvordan du aktiverer HBO Nordic i boksen til høyre. 

Det ser ut til å bli et bra 2020 sett med HBO Nordic-øyner. I januar var det duket for premiere på den siste romanen til kongen av grøss, Stephen King, nemlig miniserien The Outsider. I år får vi også se sesong tre av Westworld. HBO Nordic har et enormt arkiv og der kan du fråtse i det ypperste som er produsert av serier de siste tiårene.

 


→ Kom i gang med Get TV-appen

Last ned ditt eget bibliotek av filmer, programmer eller serier og se de offline med nettbrett og mobil. Dersom du har gjort opptak av lineære TV-kanaler, kan du også se de offline om du ønsker det. Men da må du huske å ta opp det du ønsker å laste ned før det sendes på TV. Det er ikke mulig å gå tilbake i ukesarkivet og laste ned for å se offline.

Slik velger du TV- og strømmetjenester

*HBO Nordic, C-MORE, FilmFavoritter, TVT Play, TV-arkivet og Disney Channel Xtra tilbyr i dag ikke muligheten til å se innhold offline.  

 

Slik aktiverer du HBO Nordic i din TV-pakke:


  1. Logg deg inn på minside.get.no.
  2. Trykk på Produkter
  3. Under overskriften Tilleggsprodukter klikk på Aktiver HBO Nordic-knappen.
  4. Nå har du aktivert HBO Nordic uten å bruke ett eneste poeng.