Smartere hjem krever smartere WiFi

Hva er et mesh-nettverk og hvorfor bør du ha det?

 

I mange år var mesh WiFi utelukkende brukt i større organisasjoner eller militærbaser der høy kapasitet og sikre nettverk var kritisk. De siste årene har mesh-nettverk (maskenettverk på norsk) trådt inn på forbrukermarkedet, og gitt oss tilgang til sikrere WiFi-nettverk med høy hastighet og lang rekkevidde. 


Hva er et mesh-nettverk?
Mesh-nettverk er et WiFi-system bygget for å eliminere døde soner og for å gi uavbrutt WiFi i hele hjemmet. Det gjør at enheter i nettverket ditt har raskere hastigheter, større dekning og en mer pålitelig tilkobling. Mens tradisjonelle rutere sender WiFi fra et enkelt punkt, har nett-WiFi-systemer flere tilgangspunkter.

Når en enhet kobler til modemet, blir den enheten hovednavet. De andre enhetene (kalt "noder") vil fange opp og sende ut ruterens signal på nytt. Resultatet er et effektivt trådløst nettverk som gir et sterkt signal uansett hvor du er i hjemmet.

Hvem passer AirTies mesh-nettverk for?
AirTies-pakken er utviklet for hjem med svak eller ufullstendig WiFi-dekning, og de som ønsker et WiFi-system som er enkelt å sette opp.

Tradisjonelle rutere har begrenset rekkevidde og er ofte ikke i stand til å dekke flere etasjer eller store hjem fullt ut. Hvis du bor i et hjem som er 120 kvadratmeter eller større, har to etasjer eller mer, innvendige murvegger eller en uvanlig arkitektonisk utforming, vil du kunne dra god nytte av AirTies-pakken. 

Hvorfor ikke bare bruke en WiFi-extender?
En løsning på tradisjonelle ruteres begrensende rekkevidde er å legge til en WiFi-extender i nettverket, og det kan være en god løsning i enkelte situasjoner. Utfordringen med dette er at kapasiteten halveres for hver WiFi-extender. Det betyr at om du kobler på to WiFi-extendere, vil den siste bare ha 25% av den opprinnelige kapasiteten.

Mesh-teknologien i Wifix gir deg det beste fra begge verdener slik at du kan oppleve både kraftige hastigheter og langdistansetilkobling.

Ett nettverk for hele hjemmet
I stedet for å forsøke og utvide signalet fra en ruter, er et mesh-nettverk flere rutere med egne nettverk som er sømløst integrert i hverandre - til et stor nettverk.

Smart og intuitiv teknologi sender koblingen til enheten din mellom de forskjellige ruterne i nettverket slik at du til enhver tid har maksimal kapasitet og signal.

Stabil kapasitet og lang rekkevidde
Med AirTies-pakken har du en kraftig og stabil forbindelse uansett hvor du er i ditt hjem. Alle enhetene du kobler til nettverket blir fordelt utover nodene i nettverket og sikrer at du alltid har kapasitet tilgjengelig. Og fordi hver mesh-node får signal-støtte fra de andre nodene i nettverket, har du full WiFi-dekning enten du er på loftet eller i kjelleren.

 

 

AirTies-pakken

WiFix består av tre AirTies WiFi-sendere

AirTies-pakken består av tre wifi-enheter som kun 9x10 cm store. De er enkle å sette opp, og det hele er på luften i løpet av 10 minutter.

Etablering kr 990,-
kr 49 per måned.

Bestill AirTies-pakken i dag du også

12 mnd bindingstid gjelder for AirTies-pakken. 12mnd x 49 NOK = 588 pr. år. AirTies-pakke Etablering 990,- + 588 = 1 578 NOK første år.