Årets julekalendere på TV - litt julemagi for hver dag

Adventstid betyr tid for nedtelling og kos. Det betyr tid for å ønske julen velkommen, og med årets julekalendere kan du ta inn julen litt etter litt for hver dag som går.

Her har vi samlet årets julekalendere – fra hjertevarmende, stemningsfulle til underholdende opplevelser. Så gjør deg klar med en kopp gløgg, sjokoladen fra julekalenderen og litt julemarsipan, og la julestemningen strømme inn i hver krik og krok av hjemmet ditt.

Julekalendere for barn og barnefamilier

I år introduseres julekalenderen «Snøfall 2» som en etterlengtet nyhet på NRKs julekalenderliste. Denne kalenderen er en etterfølger av den elskede kalenderen med samme navn. Den lover en magisk blanding av gjensyn med gamle favoritter og spennende nye tilskudd. Det er en perfekt måte å samle familien, for å oppleve et nytt daglig eventyr hver dag frem til jul.

På Viaplay finner du «Det store eksperimentet» sesong 3. Der møter du Professor Primus og vinnerne av en oppfinnerkonkurranse, hvor de hver dag skal løse nye oppdrag. Rekker de å komme seg hjem til julaften?

 

 

Julekalendere for voksne 

På TV2 Play kan du få et gledelig gjensyn med Asbjørn Brekke i «Asbjørns julekalender». Det er få som liker julen like mye som Brekke. I hver luke av denne julekalenderen åpner Asbjørn døra for en ny kjendis eller venn.

På NRK kan du se «24-stjerners julekalender». Programmet stiller med et stjernespekket cast som konkurrerer om å være den siste kjendisen stående. Den byr også på julekonkurranser og tips for å feire julen hjemme.

 

Julekalender-klassikere

For mange er det å gjenoppleve klassikere en viktig del av juleforberedelsene. «Jul i Skomakergata», med Jens Petrus og hans nellikspiker, er en tidløs favoritt. En annen elsket klassiker er «Amalies Jul» fra 1995. Den byr på nostalgiske øyeblikk for mange.

Dette året får vi også et gjensyn med «The Julekalender» og «Vazelina Hjulkalender» på TV2, som garantert vil bringe glede til både unge og eldre.

Du får tilgang til mye juleunderholdning med Telia Play

Med Telia Play, har du alt. Der får du skreddersydd tilgang til et bredt spekter av juleunderholdning. Dette kan du enkelt styre med å bruke poengene dine på kanaler og strømmetjenester du ønsker tilgang til. Velg enkelt mellom kanaler og strømmetjenester, og dykk ned i en verden av julemagi. Et tips er å se etter kategorier som «jul» på de ulike strømmetjenestene, eller i arkivet til NRK. Enten du foretrekker moderne serier, filmer, klassikere, har Telia Play det meste du trenger for å gjøre denne adventstiden spesiell.

Så, uansett om du leter etter noe nytt eller ønsker å gjenoppleve de gamle favorittene dine, har Telia Play noe for enhver smak. La julekalenderne være din daglige dose med juleglede, og fyll tiden frem til jul med god TV-underholdning.

 

Slik fungerer Telia Play