Ingen jul uten Putti Plutti Pott! 

For mange barnefamilier blir det ikke skikkelig jul før Jugendteaterets Putti Plutti Pott-forestilling er krysset av på førjulens to-do-liste.

De siste årene har vi i TAFJORD vært så heldige at vi har fått vår egen forestilling, der vi har tilbudt kundene våre rabattert pris på billettene.  

Eventyrmusikal for hele familien

Putti Plutti Pott og julenissens skjegg ble skrevet av Per Asplin for over 50 år siden. Siden den tid har eventyrmusikalen, med tilhørende musikk, gått som en farsott over hele landet i førjulstiden.

I år var det 31. året på rad at Jugendteateret satte forestillingen på plakaten i Ålesund. Med 12 utsolgte forestillinger før jul, er det ingen tvil om at dette var noe mange ønsket å få med seg.

En plass for alle på scenen

Jugendteateret er en del av Ålesund kulturskole, og har ca. 170 aktive barn og ungdommer i alderen 7 til 19 år. Dette gjør Jugendteateret til ett av landets største barne- og ungdomsteater.

Når den årlige juleforestillingen skal settes opp er alle rollene like viktige. Både smånisser, reinsdyr og nissemor må på plass for at forestillingen skal sitte som støpt.

Men det er ikke bare barna som har det hektisk i november og desember når Putti settes opp.

Christian Ekelund, leder av Jugendteaterets foreldreforening, forteller om stort engasjement også blant foreldre og andre frivillige hjelpere.

- Jeg tror ikke det hadde vært mulig å gjennomføre et slikt prosjekt uten all hjelpen disse bidrar med. I tillegg til at regi, replikker og dans skal øves inn, er det et stort antall voksne som trår til for at alt skal gå som smurt på scenen. Kostymer og kulisser skal på plass, og den frivillige innsatsen trengs på mange områder. Dette er et stort og felles løft som vi gleder oss til hvert eneste år, sier han.

Stolt støttespiller

Vi i TAFJORD er stolte over å kunne bidra til at barn og unge i regionen vår får mulighet til å delta på ulike aktiviteter. Ekstra fint blir det når aktiviteten skaper så mye glede som det Jugendteateret og Putti Plutti Pott gjør.

Nå gleder oss til å invitere kundene våre med på ny og spennende aktiviteter i 2023. Ta gjerne en kikk på noe av det som skjer i fordelsprogrammet vårt TAFJORD fordel neste år.