Popp popcorn og snurr film

Etterhvert som kveldene blir mørkere og temperaturene kryper nedover gradestokken er tiden inne for å lene seg tilbake i sofaen og la en god film rulle over TV-skjermen. For å gjøre det enkelt for deg har vi hentet frem noen ferske filmnyheter - kanskje finner du en favoritt? 

«Ad astra»
Sett deg godt til rette og se Brad Pitt som astronauten Roy McBride som reiser til de ytterste områdene av solsystemet på jakt etter sin forsvunnede far. Dersom du er fan av science fiction- og thriller-sjangerne, så er dette midt i blinken

«1917»
Er du klar for 1 t og 53 minutter med nervepirrende krigsdrama? Se filmen som ifølge Dagbladets anmelder er et filmteknisk vidunder. Vi går tilbake til tiden der første verdenskrig var på sitt blodigste og de to unge britiske soldatene Schofield og Blake får et tilsynelatende umulig oppdrag. Sammen må de ta seg frem på begge sider av frontlinjen og levere en melding som skal hindre et blodbad på hundrevis av soldater. 

«Alle utenlendinger har lukka gardiner»
Det lages mye bra på norsk, og denne filmen handler om det å være ungdom i Norge og i verden i dag. Her får du både selvstendighet, løsrivelse, kjærlighet, vennskap og savn. Filmen er basert på Maria Navarro Skarangers kritikerroste debutroman fra 2015, og har blant annet Serhat Yilidrim (fra Aldri voksen) og Cengiz Al (fra Skam) på rollelisten. 

«10 things we should do before we break up»
Er du klar for romantiske vibber? I denne filmen er vi med på møtet mellom alenemoren Abigail og ungkaren Benjamin, som begge er kritiske til kjærligheten og overbevist om at alle forhold ender i katastrofe. Derfor bestemmer de seg for å gjøre de ti tingene man må gjøre før et forhold tar slutt - allerede på første date. 

«Doctor sleep»
Grøsser-alarm! Husker du Ondskapens hotell? Danny Torrance har nå blitt voksen og må igjen ta i bruk «shining»-evnene sine. Dette er filmen for deg som setter pris på at hårene reiser seg på kroppen og at pulsen stiger noen hakk. 

Husk at du også har tilgang til alle disse seriene via nett-TV og Get TV-appen. Dersom TV’en er opptatt kan du ta i bruk pc, nettbrett eller mobil.

Velg blant 170 TV-kanaler