TV vekker følelser. Enten det er en nervepirrende fotballkamp, en spennende film eller en hysterisk TV-serie. Slike øyeblikk forsterkes når vi deler det med andre.

Før var TVen et samlingspunkt i familien og blant venner. Når barneTV begynte kl.18.00 satt de minste benken foran skjermen fulle av forventning. Kl.21.00 satt foreldrene klare til å få med seg siste nytt. Tidene forandrer seg, det gjør også våre medievaner. Nå lever vi i en tid der vi er vant til å se det vi ønsker - på hver vår skjerm - når vi vil.

Ja til felles TV-titting
En undersøkelse Respons analyse har utført på vegne av Get viser at tre av fem foreldre med barn i alderen 11-14 år ønsker at familien bruker mer tid på å se på film, TV-serier og underholdningsprogrammer sammen. Det gjelder også barna vi snakket med.

Popcorn er et must
Lilly og Emma på 12, liker begge å se på filmer. - Når man ser film alene får man velge selv det man har lyst til å se, sier Lilly og fortsetter:- Men det er veldig kjekt å se noe sammen med andre også. - Så lenge alle er enige i hva man skal se, skyter Emma inn. De er begge enige i at popcorn og godteri er særs viktige ingredienser når man skal se film sammen. - Så må man være stille slik alle hører hva som blir sagt, avslutter Emma.

Stort utvalg barne- og familiefilmer
Med Get TV har du Norges mest omfangsrike film- og serieinnhold for barn forteller divisjonssjef Ola Engvik – du får tilgang til tusenvis av barneprogrammer. Her er det mange muligheter for hele familien til å se noe sammen.