Sommervibber med Telia Play

 

Last ned Telia Play i sommer! Har du Telia Play, har du alt. Der finner du strømmetjenester som HBO Max, Netflix, TV2 Play og over 100 lineære kanaler.

I Telia Play finner du alltid god underholdning for hele familien, og det er tilgjengelig akkurat når du trenger det. Med god underholdning i baksetet blir den lange bilturen i sommer litt mindre kjedelig, både for små og store.

Her har vi samlet et variert utvalg film og TV-serier som du og familien kan kose dere med i sommer. Med andre ord – det er bare å strømme i vei, og laste ned innholdet du ønsker å ta med deg.

Vi ønsker alle kundene våre en fantastisk film– og seriesommer! 🍉🌞

3 gode grunner til å laste ned Telia Play i sommer:

 

  • Redd for å gå glipp av noe? Med Telia Play på mobil eller nettbrett kan du sette TV-favorittene dine på opptak. Da ligger de klare i Telia Play. Enkelt og greit!
  • Skal du fly eller kjøre langt? Da er Telia Play fylt med film og serier som du kan laste ned før du drar hjemmefra.
  • Skal du være hjemme? Ta med deg mobilen eller nettbrettet ut i hagen eller til stranda. Sjekk ut de utvalgte filmene våre, fyll noe godt i glasset og nyt de sene sommerkveldene. 

Last ned Telia Play for Iphone

Last ned Telia Play for Android

 

Se strømming og TV offline på alle enheter

 

Husk å laste ned filmer og serier på forhånd i Telia Play, slik at du og familien har tilgang til underholdning offline i sommerferien.

 

Skjermdump: Telia Play har et eget utvalg av filmer for sommeren.

Skjermdump: Telia Play har et eget utvalg av filmer for sommeren.

Kos deg med disse sommerfavorittene

 

Her har vi samlet et utvalg filmer og serier som du og familien kan kose dere med i sommer:

Oscar favoritten: LA LA LAND (TV2 Play)

Hva er vel bedre enn en film som tok verden med storm, og ble stor Oscarfavoritt på en sen filmkveld i sommer? Denne lekne musikalen er fylt med fantastiske scener med sang og dans. La La Land har fått hele 14 Oscar-nominasjoner, og tangerer dermed All About Eve (1950) og Titanic (1997) med flest nominasjoner i Oscar-sammenheng.)

Se både nye og gamle haifilmer: The Meg (HBO Max)  og Haisommer (SkyShowtime)

Ingen sommer uten haisommer! Om det er en vanlig hvithai eller megalodon som frister, finner du utvalget hos Telia Play. Filmer om grusomme haier som angriper mennesker er alltid fascinerende. Du finner selvfølgelig alle Haisommerfilmene, samt mange flere nervepirrende historier om hai i Telia Play.

Sommerdrama: Lion (TV2 Play)

Lion er en følelsesladet dramafilm basert på en sann historie, med et sommerlig uttrykk. Saroo, en fem år gammel indisk gutt går seg vill, tusenvis av kilometer hjemmefra. 25 år senere reiser han tilbake, i håp om å finne familien med hjelp av Google Earth.

Drama og romantikk: Call me by your name (TV2 Play)

Call Me by Your Name bringer deg tilbake til Italia i 1983, og er en av dette tiårets varmeste filmromanser. En ung amerikansk-italiener forelsket i en amerikansk student som kommer for å studere og bo hos familien hans. Sammen opplever de en uforglemmelig sommer - full av musikk, mat og kjærlighet - som kommer til å forandre dem for alltid.

Komedie: Father of the bride (HBO Max)

Klar for et sommerbryllup? Ekteparet Billy og Ingrid blir overrasket av deres datter, og hennes nye kjæreste. Filmen er en nyinnspilling av Edward Streeters novelle med samme tittel fra 1949. Fortellingen er tidløs og relaterbar.