Strøm julefavorittene dine i hele desember!

Hva er årets beste julefilm? Med dagens teknologi er alt av juleinnhold bare et tastetrykk unna. Du kan strømme (nesten) hva du vil, når du vil - og julefavorittene finner du i Telia Play.

Her har vi samlet noen av filmene som er fine å se i tiden frem mot jul - og i julen. Let frem julekakene, ta ut sjokoladen fra luken i kalenderen og strøm julen inn med noen av julens koselige, spennende og stemningsfulle julefilmer. 

Julefilmer for de små

På TV2 Play kan du finne koselige julefilmer for de små. "Teddybjørnens jul" er en film av historien med samme navn av Alf Prøysen. Den byr på en spennende fortelling om Mariann og Teddy.

"Jul i Flåklypa" er en ny juleklassiker som ikke kan slå feil. Den byr på gjensyn med de kjente karakterene i Flåklypa og deres førjulsdrama. Rekker de å stelle i stand til jul?

Julefilmer for de voksne

De evige klassikerne "The Holiday", "Gremlins", "Love Actually" og "Die Hard"-filmene kan leies i SF Anytime.  Det finnes også et hav av julefilmer på både TV2 Play, Netflix og HBO Max. Her er det bare å velge og vrake og gjøre seg klar til å føle julemagien.

Juleklassikere for hele familien

Hva er vel bedre enn å ta en pause fra alt julekaoset og finne tid til familiekos. "Elf" er alltid en sikker vinner for familien, den er både morsom og fin. "Hjemme alene" er obligatorisk underholdning i desember, i førjulstiden eller i romjulen. 

Den nye Askepott-filmen "Tre nøtter til Askepott", som kom i 2021 er høyt oppe på favorittlistene hos barna og familien. Den kan du finne på TV2 Play.  Du kan velge inn TV2 Play, Netflix, HBO Max og Viaplay med poengene dine, der finnes massevis av filmer som får deg i julestemning.

Du får tilgang til et univers av juleunderholdning i Telia Play

Med Telia Play, har du alt. Du kan enkelt bruke poengene dine til å velge kanaler og strømmetjenester du ønsker tilgang til. Du kan enkelt bytte hva du har brukt poengene dine på så ofte du vil, helt uten karantenetid. Et tips nå i julen, er å se etter kategorier som «jul» på de ulike strømmetjenestene. Telia Play har også en helt egen samling som heter «God Jul».

Uansett om du leter etter noen nye eller gamle filmfavoritter, har Telia Play noe for enhver smak. La julemagien strømme frem gjennom god TV-underholdning.

 

Slik fungerer Telia Play