Tafjord Samspill ga
SIF/Hessa klubbutstyr

Tafjord Samspill er kanskje viktigere enn noen gang, og i mars gjorde vi årets første utbetaling. Siden starten har vi utbetalt i overkant av 65 000 kroner. Vi har snakket med SIF/Hessa IL om hva midlene betyr og hva de er brukt på.

Line Trones Seter i SIF/Hessa IL blir engasjert når hun snakker om Tafjord Samspill. - Det betyr veldig mye for SIF/Hessa IL som klubb å få inn midler fra våre støttespillere. Alle innsamlede midler går direkte til utstyr som klubben trenger, sier Line. Bidragene fra støttespillernes strømregning er brukt til nødvendig utstyr som fotballer, rundingsbøyer, målnett og utstyr til alternativ trening uten ball.

Sosiale medier gir effekt
Jo flere støttespillere man har, jo mer penger i klubbkassa. SIF/Hessa IL har i hovedsak brukt sosiale medier flittig for å informere sine støttespillere om mulighetene som ligger i å velge Tafjord Samspill. Det er også delt ut flyer i alle postkasser på Hessa og det har blitt informert om strømavtalen på Hessacup og Knøttefestivalen. Line er ikke i tvil om at Tafjord Samspill skaper verdi for klubben. - Alle som jobber innen idrett vet at alle monner drar, og midlene som kommer inn gjennom denne strømavtalen er gull verdt, sier Line.

Engasjert støttespiller
Kjetil Hagen var en av de første støttespillerne til SIF/Hessa IL gjennom Tafjord Samspill, og for han var det en enkel avgjørelse å ta. - Vi valgte Tafjord Samspill fordi vi ønsker å støtte SIF/Hessa IL der vi kan. Videre er TAFJORD en viktig støttespiller for all idrett på Sunnmøre, og derfor føles det naturlig å velge TAFJORD fremfor andre aktører, sier Kjetil.

→ Les mer om Tafjord Samspill her