Ubegrenset og sikker skylagring

I dag tar vi mye bilder med mobiltelefonen. Spesielt i disse dager når vi er mer hjemme og mer sammen, knipses det stadig vekk bilder av minneverdige øyeblikk. Dette er dyrebare minner som enkelt og sikkert kan lagres i Get Sky, som er inkludert i alle internettabonnement fra Tafjord.

 

Get Sky er et program og en app som automatisk lagrer alt du har av digitale filer trygt i skyen. Her kan du lagre så mange bilder og digitale filer du ønsker, helt kostnadsfritt. Det kan komme godt med, for tall fra Stiftelsen Elektronikkbransjen sin fotoundersøkelse i 2019, viser at Nordmenn tar i snitt 1676 bilder i året, og 55 prosent av bildene tar vi med mobilen.

Enkelt å dele
Tjenesten fungerer slik at alle bilder automatisk lagres rett i skyen, og de er tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. I tillegg kan du ved hjelp av et par tastetrykk sende bilder til venner eller dele mapper med familien - uten å ofre en tanke på filstørrelse eller format. Kanskje du vil skryte litt av forretten du disket opp med i går? Eller dele video av mini`ens første skitur? Enklere blir det ikke.

Hold oversikten
Det sier seg selv at dersom vi tar 1676 bilder i året, så blir det mange bilder å holde styr på over tid. I Get Sky kan du opprette fotoalbum og søke etter bestemte filer. Det er praktisk om du er en av de 18% av nordmenn som planlegger å lage fotobok. Du kan også lagre musikk- eller videofiler.

Når uhellet er ute
Uhell kan skje, og dersom mobilen blir ødelagt eller stjålet, kan du ta det helt med ro. Alle dine dokumenter, bilder og videoer lever videre, trygt og godt, i Get Sky. Du har tilgang via mobil, laptop og nettbrett.

Skanne og lagre viktige papirer rett i appen
Vi lever i en digital verden, men noen dokumenter er fremdeles en nødvendighet. Det kan for eksempel være lurt å ha en kopi av passet, eller kopi av en viktig kontrakt. Med Get Sky-appen kan du bruke kameraet på mobilen som skanner og deretter lagre dokumentene trygt i skyen for fremtidig bruk.

Slik kommer du i gang:

  1. Logg inn på Min Get
  2. Aktiver og sett passord
  3. Last ned i App Store og Google Play,eller bruk Get Sky på web.

Lær mer om Get Sky her

Skjermbilde fra GetSky-app: Oversikt over fotostrømmen


Enkelt å finne og dele dine favorittøyeblikk

Skjembilde fra GetSky-app: Oversikt over synkroniserte mapper og filer


Enkelt å synkronisere filer på tvers av dine enheter

Skjembilde fra Get Sky-app: Notifikasjon om frigjøring av lagring på enheten


Hold oversikt over lagringskapasiteten på enheten