fiber-illustrasjon.jpg

Fiber

Dagens og fremtidens teknologi

For mange har Internett og TV blitt like viktig som strøm i et hjem. Vi bruker det til alt. Med fiber fra TAFJORD får hver enkelt husstand en lynrask og stabil internettlinje, tilpasset sine ønsker og behov. Ikke bare i dag, men også i fremtiden.

Internett hastigheter

Fordelen med internett via fiber fra TAFJORD er fart og kapasitet. Med fiber kan alle i familien bruke linjen samtidig, til det de vil, uten å merke at andre i hjemmet også bruker den.

TV fra Altibox

TV’en står i hjertet av de fleste hjem. Med fiber fra TAFJORD og TV fra Altibox er du alltid sikret å ha en av de aller beste TV-løsningene på markedet. Altibox er flere ganger kåret til den TV-leverandøren med flest fornøyde kunder i landet – bli fornøyd du også!

Internett + TV

Alle drømmer om å få mer av alt til mindre. Altibox har satt sammen to pakker som gir det beste fra to verdener vi ikke klarer oss uten; TV og Internett. Skaff deg en av markedets kraftigste internettlinjer og ledende TV-løsninger til en pris man tidligere bare kunne drømme om!

Finn ut om du kan få fiber!

Etablering av fiber

Å bygge ut fibernett er tidkrevende arbeid og omfatter ofte graving, montering og egeninnsats.

Skal du flytte?

Om du skal flytte er det viktig å gi oss beskjed. Da kan du enten ta med abonnementet til din nye bolig, samt slippe å bli fakturert etter at du har flyttet ut.

Fiber for bedrifter

Vi tilbyr flere fibertjenester til bedrifter i alle størrelser.