fiber-illustrasjon.jpg

Fiber

Fremtidens teknologi - idag

Internett og TV har i dag blitt like viktig som strøm i et hjem. Vi bruker det til alt. Med fiber fra TAFJORD får hver enkelt husstand en lynrask og stabil internettlinje tilpasset sine ønsker og behov. Ikke bare i dag, men også i fremtiden.

Internett-tilbud

En god internettlinje har blitt en nødvendighet i alle hjem. Alle bruker det og nye tjenester og muligheter kommer til hele tiden. Fordelen med internett via fiber fra TAFJORD er fart og kapasitet. Mange kan bruke linjen til alt mulig, samtidig, uten å merke at andre i hjemmet også bruker den.

TV-tilbud

I hjertet av de fleste hjem står TV-en. Vår innholdsleverandør, Altibox, er flere ganger kåret til den TV-leverandør med flest fornøyde kunder i Norge. Mye spennende har skjedd og vil skje med TV-mediet fremover. Med fiber fra TAFJORD og TV fra Altibox er du alltid sikret å ha en av de aller beste TV-løsningene på markedet.

Internett- og TV-tilbud

Alle drømmer om å få mer av alt til mindre. Altibox har satt sammen to pakker som gir det beste fra to verdener vi ikke klarer oss uten. TV og internett. Nå får du en av markedets ledende TV-løsninger og en av markedets desidert kraftigste internettlinjer til priser man bare kunne drømme om for noen år siden!

Finn ut om du kan få fiber!

Etablering av fiber

Å bygge ut fibernettet er tidkrevende arbeid og innbefatter ofte graving, montering og egeninnsats. 

Melde flytting

Skal du flytte er det viktig å gi oss beskjed. Slik at du enten kan ta med abonnementet til din nye bolig, eller slipper å bli fakturert etter at du har flyttet ut.

Fiber for bedrifter

Vi tilbyr flere fibertjenester til bedrifter i alle størrelser.