Altibox TV basis

Altibox er Norges ledende innholdsleverandør til fiberoptiske kabelnett. En rikholdig basispakke og et stort antall tilleggspakker gjør at du aldri kommer til å savne noe på TV igjen.

Altibox har som mål å være i forkant. Allerede i dag gjør den interaktive TV-portalen deg til den suverene sjefen med fjernkontrollen. Altibox TV Overalt, er en tjeneste som gjør at du kan se TV og film ikke bare når du vil, men også hvor som helst i hjemmet ditt - fra nettbrettet eller smarttelefonen din.

I tillegg kan du selvfølgelig leie film. Trykk gul knapp på fjernkontrollen og i neste øyeblikk er du i gang med filmleien. Ingen andre har så gode direkteavtaler med de viktigste filmselskapene som Altibox. Dette betyr prioritert tilgang til de beste filmene fra Warner Bros, Nordisk Film, Buena Vista inkludert Walt Disney, Sandrew Metronome, Scanbox, SF Norge og Hollywood Film. De fleste av filmene kan du se i det samme øyeblikk som de er tilgjengelige på DVD i butikkene.

For å se TV via fiberoptisk kabel må du ha en TV-boks som er koblet til modemet ditt, enten via kabel eller en trådløs TV-sender. Hos TAFJORD leier du TV-boksen(e) dine, det vil si at om noe uforskyldt skulle skje så erstatter vi den gamle. Det følger med én TV-boks når du bestiller vår TV-løsning fra Altibox.

Se innholdet i pakken her!

Trenger du hjelp?

Kontakt kundesenteret vårt og få hjelp til akkurat det du lurer på. Vår kundeservice vil gjerne hjelpe deg med din forespørsel. Kontakt oss via chat, på telefon eller la oss kontakte deg!