Fiber på alle nes

Vi kan nå tilby fibertjenester til Vestnes, i tillegg til Sula, Giske, Ålesund og Haram. Med Nordvest Nett som samarbeidspartner og utbygger, kan nå alle deler Vestnes koble seg til fibernettet. Samtidig jobbes det iherdig for å fullføre utbyggingen av Søvik i februar 2018. 

 Internett har blitt en selvfølge for oss, både privat og på jobb, og aktiviteten og antall enheter som kobles på øker daglig. Med fiber fra TAFJORD legger bedriften til rette for fremtidens krav om hastighet, kapasitet og stabilitet.

7 gode grunner til at din bedrift burde vurdere fiber:

  1. Fart, fart, fart! Med fiber er det slutt på frustrasjon over tregt nett.
  2. Oppetid. Vi garanterer 99,5 % oppetid med fiber fra TAFJORD. Kjekt for alle bedrifter, ikke minst for de som bruker kasse- og betalingssystem.
  3. Siden fiber ikke er mottakelig for eksterne forstyrrelser er det mer stabilt.
  4. Kapasitet. Fiber har tilnærmet uendelig kapasitet. Det er ingen problem å jobbe med video- og bildebehandling, samtidig som det kjøres videokonferanse på nabokontoret. Og fortsatt er det nok igjen til både ansatte og gjester.
  5. Overgang til skybaserte lagringstjenester.
  6. Sikkerhet. Med flere fremføringsveier til alle våre fibernoder tar vi godt vare på driftssikkerheten til våre kunder.
  7. Klar for fremtiden!

Vil du vite mer om fibertjenestene til TAFJORD, ta kontakt med Lars Erik eller Kristian