Internett_fiberfamilien_sittende til høyre.jpg

Internett

Nådeløs kapasitet og hastighet

Vårt digitale bruksmønster er i forandring. Stadig flere tjenester, som krever mer og mer av hjemmets internettoppkobling kommer til. Fart er viktig, det avgjør hvor fort du kan laste opp og ned fra internett. Kapasitet er minst like viktig. Nok kapasitet er enda viktigere når mange enheter er logget på samme nettverk samtidig!

Se våre internettprodukt

Trådløst internett

Det mange ikke er klar over er at det er de fysiske elementene vi omgir oss med, og valgene vi gjør, som er med på å påvirke kvaliteten på våre trådløse hjemmenettverk.

Kan du få fiber?

Sammen med gode naboer har vi bygget ut fiber i Ålesund, Giske, Sula, Norddal, Skodje, Haram, Ørskog, Stordal, Stranda og Sykkylven. Vi er ikke ferdig, men kanskje er fibernettet bygget ut i ditt nabolag?

Trenger jeg den råeste hastigheten?

Trenger vi stadig raskere hastigheter? Nei. Men kapasiteten den gir, den kan det være at du trenger. Jo flere brukere og enheter som er pålogget hjemmenettet dess høyere kapasitet trenger man.

Altibox Wifi Pluss

Med Altibox Wifi Pluss forsterkes signalet slik at hele familien kan bruke nettet til det de vil, så mye de vil, i alle etasjer - samtidig.