Internett_fiberfamilien_sittende til høyre.jpg

Internett

Du trenger kapasitet og hastighet

Vårt digitale bruksmønster forandrer seg parallelt med at stadig flere tjenester, som krever mer og mer av internettoppkoblingen, kommer til. Derfor er det viktig med både fart og kapasitet; farten avgjør hvor fort du kan laste opp og ned fra Internett, og kapasiteten er viktig for å opprettholde farten når mange er tilkoblet nettverket samtidig.

Se våre internettprodukt

Trådløst internett

Det mange ikke er klar over er at det er de fysiske elementene vi omgir oss med, og valgene vi gjør, som er med på å påvirke kvaliteten på våre trådløse hjemmenettverk.

Kan du få fiber?

Vi har bygget ut fiber i Ålesund, Giske, Sula, Norddal, Skodje, Haram, Ørskog, Stordal, Stranda og Sykkylven, og er ennå ikke ferdig. Sjekk om du har fibernett i ditt nabolag!

Trenger jeg den råeste hastigheten?

Nei. Men du kan trenge kapasiteten den gir. Jo flere brukere og enheter som er pålogget, dess høyere kapasitet trenger man.

Altibox Wifi Pluss

Med Altibox Wifi Pluss forsterkes signalet slik at hele familien kan bruke nettet til det de vil, så mye de vil, i alle etasjer - samtidig.

Trenger du hjelp?

Kontakt kundesenteret vårt og få hjelp til akkurat det du lurer på. Vår kundeservice vil gjerne hjelpe deg med din forespørsel. Kontakt oss via chat, på telefon eller la oss kontakte deg!