Å jobbe i TAFJORD

TAFJORD har et spesielt fokus på medarbeideren. Vi har tro på at dette fokuset vil sette oss i stand til å nå vår grunnleggende målsetting; å øke aksjonærverdiene gjennom langsiktig verdiskaping.

TAFJORD produserer miljøvennlig energi og infrastruktur for energi og telekommunikasjon. I tillegg leverer vi fjernvarme basert på energigjenvinning av avfall fra Grautneset. Dette betyr at vi kan tilby jobb innenfor mange spennende fagfelt.

TAFJORD har flere fokus i en rekrutteringsprosess. Vi rekrutterer for å fylle en ledig stilling, men like viktig: vi rekrutterer for å beholde. Derfor tenker vi mye på hvordan vi kan ivareta både dagens og fremtidens funksjoner og arbeidsoppgaver. Utvikling av medarbeidere er viktig for oss!

På jakt etter sommerjobb?

Vi søker ungdom som ønsker sommerjobb ved hovedkontoret vårt i Ålesund, ved energigjenvinningsanlegget eller hos kraftverksdrift i Tafjord.

Arbeidet vil bestå av forefallende vedlikehold på våre anlegg. Dette kan være alt fra plenklipping og maling til resepsjonstjeneste.

Søknadsfristen er 20. mars.

Sommerjobb på "Ville Krefter"

På kraft- og skredsenteret "Ville Krefter" har vi ledig 3-4 sommerjobber for ungdom over 18 år. Du må være sporty og like å snakke med folk. Hovedoppgaven blir å ta imot besøkende på aktivitetssenteret på en god måte og være disponibel for hjelp og spørsmål.

Vi er også på jakt etter klatreinstruktør rappellering Zakariasdammen (se kvalifikasjonskrav under). Det er mulig å kombinere stillingene.

Søknadsfrist 11. april.