Å jobbe i TAFJORD

TAFJORD har et spesielt fokus på medarbeideren. Vi har tro på at dette fokuset vil sette oss i stand til å nå vår grunnleggende målsetting; å øke aksjonærverdiene gjennom langsiktig verdiskaping.

TAFJORD produserer miljøvennlig energi og infrastruktur for energi og telekommunikasjon. I tillegg leverer vi fjernvarme basert på energigjenvinning av avfall fra Grautneset. Dette betyr at vi kan tilby jobb innenfor mange spennende fagfelt.

TAFJORD har flere fokus i en rekrutteringsprosess. Vi rekrutterer for å fylle en ledig stilling, men like viktig: vi rekrutterer for å beholde. Derfor tenker vi mye på hvordan vi kan ivareta både dagens og fremtidens funksjoner og arbeidsoppgaver. Utvikling av medarbeidere er viktig for oss!

Lærling IKT

Vi er på jakt etter en IKT-lærling som er selvstendig, jobber strukturert og systematisk - og som kan identifisere seg med våre grunnverdier; pålitelig, engasjert og nyskapende.

Avlegger du eksamen og består VG2 IKT denne våren, kan dette kanskje være noe for deg!

Vil du bli vår nye lærling?

Vi søker lærling energimontør til produksjonsselskapet i Tafjord. Vi er på jakt etter en lærling som er serviceinnstilt og løsningsorientert og som kan identifisere seg med grunnverdiene våre; pålitelig, engasjert og nyskapende.

Vår nye lærling bør være i god fysisk form, da vi har anlegg som skal driftes både nede ved fjorden og på høyfjellet.

 

Interessert i sommerjobb?

Vi trenger gode hjelpere til å bistå oss med forefallende vedlikehold på anleggene våre i sommer.

Sommerjobbene finner du både hos kraftverksdrift i Tafjord, ved energigjenvinningsanlegget på Grautneset og ved hovedkontoret vårt i Holen.

Søknadsfristen er 28. februar.