Å jobbe i TAFJORD

TAFJORD har et spesielt fokus på medarbeideren. Vi har tro på at dette fokuset vil sette oss i stand til å nå vår grunnleggende målsetting; å øke aksjonærverdiene gjennom langsiktig verdiskaping.

TAFJORD produserer miljøvennlig energi og infrastruktur for energi og telekommunikasjon. I tillegg leverer vi fjernvarme basert på energigjenvinning av avfall fra Grautneset. Dette betyr at vi kan tilby jobb innenfor mange spennende fagfelt.

TAFJORD har flere fokus i en rekrutteringsprosess. Vi rekrutterer for å fylle en ledig stilling, men like viktig: vi rekrutterer for å beholde. Derfor tenker vi mye på hvordan vi kan ivareta både dagens og fremtidens funksjoner og arbeidsoppgaver. Utvikling av medarbeidere er viktig for oss!

Planlegger

Tafjord Connect ønsker å styrke sitt plan/tekniske miljø og søker etter planlegger som kan ta del i prosesser rundt utbygging, vedlikehold og dokumentasjon av fibernettet vårt.

Vi har allerede bygd ut til 35 000 husstander og 1500 bedrifter, og skal fortsette utbygging i regionen i årene framover.

 

Salgskonsulent privatmarkedet

Vi søker flere selgere til salgsteamet vårt. De viktigste oppgavene blir telefonsalg til nye og eksisterende kunder.

Noe for deg?

Salgskonsulent

Vi søker flere selgere til salgsteamet vårt. De viktigste oppgavene blir oppsøkende salg til nye kunder i privatmarkedet.

Kan dette være noe for deg?

Salgssjef

Vi er på jakt etter deg som vil lede Tafjord Kraftvarme sitt markedsområde Avfall. Stillingen består både av operative og strategiske oppgaver.

Kan dette være noe for deg?