Stillinger

Vil du bli vår kollega?

TAFJORD er en arbeidsgiver som kan tilby utfordrende og spennende arbeidsplasser. I dag er vi omlag 150 medarbeidere, som jobber i mange forskjellige typer stillinger – og med høyst forskjellige krav til utdanning og kompetanse!

Å jobbe i TAFJORD

TAFJORD har et spesielt fokus på medarbeideren. Vi har tro på at dette fokuset vil sette oss i stand til å nå vår grunnleggende målsetting; å øke aksjonærverdiene gjennom langsiktig verdiskaping.

TAFJORD produserer miljøvennlig energi og infrastruktur for energi og telekommunikasjon. I tillegg leverer vi fjernvarme basert på energigjenvinning av avfall fra Grautneset. Dette betyr at vi kan tilby jobb innenfor mange spennende fagfelt.

TAFJORD har flere fokus i en rekrutteringsprosess. Vi rekrutterer for å fylle en ledig stilling, men like viktig: vi rekrutterer for å beholde. Derfor tenker vi mye på hvordan vi kan ivareta både dagens og fremtidens funksjoner og arbeidsoppgaver. Utvikling av medarbeidere er viktig for oss!

Åpen søknad

Har du lyst til å jobbe sammen med oss i TAFJORD, men finner ingen aktuelle stillinger? Send oss en åpen søknad!

Søk her

Kundekonsulenter deltid

Vi er på jakt etter serviceinnstilte, selgende og engasjerte medarbeidere til vårt kompetente og hyggelige salg- og servicesenter. Stillingene passer godt for høyskolestudenter.

Les mer og søk her