Å jobbe i TAFJORD

TAFJORD har et spesielt fokus på medarbeideren. Vi har tro på at dette fokuset vil sette oss i stand til å nå vår grunnleggende målsetting; å øke aksjonærverdiene gjennom langsiktig verdiskaping.

TAFJORD produserer miljøvennlig energi og infrastruktur for energi og telekommunikasjon. I tillegg leverer vi fjernvarme basert på energigjenvinning av avfall fra Grautneset. Dette betyr at vi kan tilby jobb innenfor mange spennende fagfelt.

TAFJORD har flere fokus i en rekrutteringsprosess. Vi rekrutterer for å fylle en ledig stilling, men like viktig: vi rekrutterer for å beholde. Derfor tenker vi mye på hvordan vi kan ivareta både dagens og fremtidens funksjoner og arbeidsoppgaver. Utvikling av medarbeidere er viktig for oss!

Interessert i sommerjobb hos oss?

Flere av selskapene våre tar inn ungdommer for sommerjobb også i år. Er du interessert, kan det være greit å vite at søknadsfristen er satt til 15. mars.

Vil du bli med i teamet?

Vi søker fire serviceinnstilte, selgende og engasjerte medarbeidere til kundesenteret vårt i hel- og deltidsstillinger. Deltidsstillingene passer godt for studenter. Noe for deg?