Å jobbe i TAFJORD

TAFJORD har et spesielt fokus på medarbeideren. Vi har tro på at dette fokuset vil sette oss i stand til å nå vår grunnleggende målsetting; å øke aksjonærverdiene gjennom langsiktig verdiskaping.

TAFJORD produserer miljøvennlig energi og infrastruktur for energi og telekommunikasjon. I tillegg leverer vi fjernvarme basert på energigjenvinning av avfall fra Grautneset. Dette betyr at vi kan tilby jobb innenfor mange spennende fagfelt.

TAFJORD har flere fokus i en rekrutteringsprosess. Vi rekrutterer for å fylle en ledig stilling, men like viktig: vi rekrutterer for å beholde. Derfor tenker vi mye på hvordan vi kan ivareta både dagens og fremtidens funksjoner og arbeidsoppgaver. Utvikling av medarbeidere er viktig for oss!

Fremoverlent Energiingeniør søkes!

Vi leter etter deg som ønsker å utvikle fjernvarmenettet vårt og bidra til gjennomføring av større og mindre prosjekter. Arbeidsoppgavene omfatter både prosjektering og utenomhus fjernvarmeledninger og stikkledninger for nye abonnentsentraler, men også oppfølging og utvikling av eksisterende infrastruktur. 

Søknadsfrist er 23. august 2021.