Get blir Telia

Hva betyr deg for deg at Get blir Telia?

Hm.. vi fant ingen svar på ''

Generell info (0 treff)

Du vil merke at nettsider og apper er oppdaterte med Telia logo og farger. Ellers fungerer alt som før. Lurer du på noe er det bare å kontakte kundesenteret vårt enten via facebook  www.fb.com/tafjord.no, chat på tafjord.no eller ved å ringe oss på 70100000. 

Du tar kontakt med oss som før, enten via vår Facebookside: www.fb.com/tafjord.no Chat med oss på www.tafjord.no eller ringer oss på 70100000 

Faktura (0 treff)

Du finner faktura din Min Side som før.

Ja, det vil du. Dette blir det ingen endring på.

Ja, fakturadato blir den samme som før.

Nei, dessverre. Du kommer fortsatt til å få én faktura for mobil fra Telia og én faktura for TV og internett fra oss

Min side (0 treff)

Alt du tidligere fant på get.no finner du nå på telia.no

Gå inn på «Min side» på tafjord.no og logg deg inn på «Min side Telia». Bruk samme brukernavn og passord som før.

Bruk samme brukernavnet og passordet som du brukte før når du skulle logge inn på «Min side Get» via tafjord.no. 

Gå inn på «Min side» på tafjord.no og logg deg inn på «Min side Telia». Brukernavn og passord er som før.

På telia.no er det  to ulike «Min Side» - en for mobil og en for TV&internett. Etter hvert vil det bli kun en «Min Side» på telia.no og der vil du finne både TV, internett og mobil dersom du har alle disse produktene.

Apper (0 treff)

​​​​​​Get-appene har blitt til Telia-apper. Appene inneholder samme funksjonalitet som før, men har nå fått Telia sin logo og farger. Dersom du har aktivert automatisk oppdatering av apper i Google Store/App Store, vil ny Telia-versjon lastes ned automatisk. Hvis ikke må du laste ned ny versjon selv. I noen tilfeller må du logge deg inn på nytt i Appene. Bruk da det brukernavnet og passordet du brukte på Get-appene.

Get TV har byttet navn til Telia Play. Her er de største strømmetjenestene samlet sammen med dine TV-kanaler i én løsning. Med Telia Play har du dermed det beste og mest innholdsrike TV- og strømmetilbudet i Norge. Telia Play er tilgjengelig på TV, nett og mobil. Se hva du vil, hvor du vil, når du vil.​ Du har alltid tilgang til de 12 vanligste TV-kanalene. I tillegg får du et visst antall poeng som du kan bruke til å sette sammen ditt eget underholdningsunivers. I Valgmenyen kan du velge blant et stort utvalg strømmetjenester og TV-kanaler i alle sjangere. 

Min Get har byttet navn til Min Get fra Telia. Her kan du administrere ditt kundeforhold for TV & Internett-produkter. Telia jobber med å opprette en ny felles app hvor du får oversikt over alle dine produkter fra Telia, enten det er mobil, TV eller Internett. 

Get Sky har byttet navn til Telia Sky.Appen inneholder samme funksjonalitet som før, men er redesignet med Telia sin logo og farger. Telia Sky er den tidligere Get sky tjenesten, og er en sikker måte for deg å ta vare på det digitale som er viktig for deg. Enten det er bilder, filmer eller dokumenter. Er du uheldig og ødelegger utstyr, kan du ta det helt med ro og vite at dokumentene og bildene dine lever trygt og godt i Telia Sky.

Så lenge du har valgt «automatisk oppdatering av appene» dine i Google Store/App Store, vil den nye Telia-versjonen lastes ned automatisk. Hvis ikke må du selv laste ned ny versjon. Dersom du blir bedt om å logge deg inn på nytt, bruker du det brukernavnet og passordet du brukte på Get-appene. 

TV (0 treff)

Telia box (tidligere Get boX) er markedets råeste TV- og strømmeboks. Liten og diskré, men rommer all tenkelig underholdning. Det beste fra tradisjonell TV og de store strømmetjenestene! Du kan lese mer om hvordan du kan sette sammen din personlige TV- og strømmetjeneste  https://www.tafjord.no/tv-og-internett/tv 

Telia Play (tidligere Get TV) er Norges mest fleksible og innholdsrike underholdningsunivers. Tjenesten gir deg tilgang til de mest populære TV-kanalene og en rekke av de store strømmetjenestene. Telia Play er tilgjengelig på TV, nett og mobil. Se nyheter, sport, filmer og serier - hva du vil, hvor du vil, når du vil.

Bærekraft er viktig for oss. Derfor beholder du den boksen du har i dag. Det kommer en programvareoppdatering hvor det blir gjort endringer på utseende, men det blir ingen endringer på navigeringen som du kjenner i dag. 

Ikke bry deg om at det står GET på. Vi tok en for miljøet, men lover deg at alt er som det skal være.Det eneste som ikke er helt oppgradert, er logoen. Din nye TV-boks har alle de siste funksjonene.

Du beholder TV-poengene, dette blir akkurat som før. Gå inn på «Min side» på tafjord.no og logg inn på «Min side Telia». Der får du full oversikt over TV-abonnement ditt og de TV-poengene du har. Der kan du også bestille flere poeng dersom du ønsker det.

Du vil få en programvareoppdatering. Trykk JA, så blir denne gjennomført og TV-boksen blir oppdatert. Utseende på løsningen vil da bli litt annerledes. Dette fordi Telia har oppdatert med sin logo og sine farger. Navigeringen vil imidlertid være akkurat den samme som før.  

Avtale og vilkår (0 treff)

Avtaleforholdet ditt med oss blir videreført. Dette inkluderer også bindingstider.

Nei, denne overgangen innebærer ingen endringer i vilkårene.

Nei, avtalen du har med oss i TAFJORD vil fortsette som før.