Internett_fiberfamilien.jpg

Altibox TV Overalt

Det handler om TV og film, om nyheter, om sport, om barne-tv, om alle opplevelsene som venter. På flere og flere plattformer. Uavhengig av tid og sted.

Som TV-kunde hos Altibox skal du ikke bare være sikker på at du har det beste tilbudet på skjermen hjemme i stuen. Du skal også vite at du får nyte godt av det nyeste innen teknologi.

Altibox TV Overalt er en tjeneste som gjør at du kan se tv og film ikke bare når du vil, men også hvor du vil i hjemmet ditt. Enten det er fra PC-en, nettbrettet eller smarttelefonen.

Gå ikke glipp av noe!

Altibox TV Overalt inngår i TV-abonnementet. Dette gir deg muligheten til å se TV og film så lenge du er innenfor rekkevidden av nettverket ditt hjemme.

Film og serier - se dem hvor du vil!

Altibox Film og Serier på alle skjermer gjør det enkelt for deg å oppleve filmens vidunderlige verden - enten du er hjemme eller ute på eventyr.

Kjøper du film eller serie kan du laste dem ned til fem ulike enheter, se dem uten nettilgang og beholde dem for alltid. Kjøpefilmene i Altibox Film og Serier gir deg tilgang til filmen først etter kino. I Altibox TV Overalt-appen kan du også leie film eller serier, og se dem hvor som helst i Norge. Hver måned spanderer Altibox også en leiefilm, som du kan se så mange ganger du vil i løpet av måneden.

Les mer om hva Altibox sier om TV Overalt