strom-alesund.jpg

Strøm

Bestill strøm fra oss

Tafjord Direkte er basert på innkjøpspris. Du betaler den prisen vi kjøper strømmen for på den nordiske kraftbørsen, pluss et påslag per kWh som dekker innkjøpskostnadene.

Våre strømprodukter

Vi er alle forskjellige, med ulike behov på forskjellige plasser i livet. Derfor tilbyr vi et knippe strømavtaler slik at hver enkelt kan finne den avtalen de er mest komfortabel med. Vi har noe for hver enkelt.

Gratis strømforsikring

Hos oss har du gratis strømforsikring. Den følger kundeforholdet ditt, og krever ingen inn- eller utmelding.

Skal du flytte?

Om du skal flytte må du huske å flytte strømabonnementet ditt. Les mer på lenken under.

Strømpris og nettleie - hva er forskjellen?

7 gode grunner til å bruke Min side

Visste du at du selv kan velge forfallsdato på fakturaen du får fra oss? Du kan også utsette en faktura, eller få oversikt over strømforbruket ditt.

Begrep

Vår verden i kraft- og strømbransjen er preget av ord, forkortelser og begrep som kan fremstå som ukjent, og til tider uforståelig, for folk flest. Vi ser den. Derfor har vi samlet noen forklaringer som forhåpentligvis vil hjelpe.

Vår bedriftssatsing

Vi leverer avtaler og rådgivning til næringslivet på Sunnmøre. Ingen bedrifter er like så vi skreddersyr og tilpasser avtalene etter hver enkelt bedrifts behov; uavhengig av størrelse.

Trenger du hjelp?

Kontakt kundesenteret vårt og få hjelp til akkurat det du lurer på. Vår kundeservice vil gjerne hjelpe deg med din forespørsel. Kontakt oss via chat, på telefon eller la oss kontakte deg!