Tafjord EnergiArena

Tafjord EnergiArena er vårt bidrag til miljøet og til mer lønnsomme betingelser for våre kunder. Vårt mål er kostnadsfokus på våre kunders vegne og et bærekraftig energiforbruk.

Deltakelse i Tafjord EnergiArena kan være første skritt for bedrifter som ønsker energimerking av bygg, sertifisering av miljøfyrtårn eller av ISO 14001, da temaene fra vårt program inngår i disse sertifiseringene.

 

Vil du vite mer? Kontakt en våre rådgivere

Kutt strømtoppen og kutt prisen!

Om du vil kutte strømregninga handler det ikke bare om hvor mye strøm du bruker. Det handler også om NÅR du bruker strømmen, og her kan det være store beløp å spare.

Til værs med TAFJORD i VR

Deltakerne på Tafjord EnergiArena fikk være testpiloter under premieren på TAFJORD sin første film for virtual reality (VR). Det ble en heftig opplevelse!

Oppnådde 45% reduksjon

Energioppfølgingssystemet har gitt oss en helt unik oversikt over energiforbruket vårt. Vi kan avdekke uregelmessigheter med en gang de oppstår og utbedre feilen umiddelbart. Vi bruker systemet aktivt med gjennomgang av de ukentlige rapportene med døgnoversikt."


Jan Petter Urke, Managing Director i Ulmatec Pyro.

Først ute med ISO-sertifisering

Firmenich er en av bedriftene som er med i Tafjord EnergiArena, og som kan vise til gode resultat etter å ha kommet med i programmet. Økt produksjon og samtidig lavere energiforbruk er to av målene, men de kan allerede skryte av å være først ute i fylket med ISO 50.001-godkjenning. 

 

 

Sparte 270 000 kr

"Vi er veldig fornøyd med rapporten vi fikk etter kartleggingen i Midsund. Rådgiveren fikk raskt forståelse for produksjonen vår og ga oss en utfyllende rapport, med oversikt over anbefalte tiltak og økonomiske potensiale bak de ulike tiltakene."

 

Roald Rogne, fabrikksjef i Hofseth Biocare.

Først ute med ISO-sertifisering Oppnådde 45% reduksjon Besparelser og trivsel med LED Ta kontroll over effekten Bedrifter kan spare store beløp Sparte 270 000 kroner Til værs med TAFJORD i VR Studietur til London Stor verdi av et godt trykkluftsystem Årets Tafjord EnergiArena-bedrift