Vidunderlig deilig 
Nesten magisk enkelt

Smarthus Fritid gir deg muligheter i fritidsboligen som du tidligere bare kunne drømme om. Og best av alt, det er ikke lenger forbeholdt de med ekstra store lommebøker.

Alle fritidsboliger kan bli smarte, man trenger kun strøm og internett for å komme i gang!

Med smart varmestyring, apparatkontroll og lekkasjesensor er Smarthus Fritid det perfekte utgangspunkt for et smartere hytteliv.

Alt styrt enkel fra en app på din mobil. 

 

Trådløst 
Bekymringsløst

Husket du kaffetrakteren?  


Nesten alle apparater kan oppgraderes til smarte apparater. Med smarte plugger og brytere kan du enkelt slå av og på panelovner, belysning eller elektriske apparater som kaffetrakter og strykejern.

 

En varm velkomst

Med Futurehome appen kan du kontrollere de smarte enhetene dine med et enkelt trykk. Du kan automatisere fritidsboligen basert på dine ønsker og få kritiske alarmer om hva som foregår når du ikke er tilstede. 

Som eier av et “sted” kan du invitere inn flere brukere, og bestemme hva de skal ha tilgang til.

Du har alltid full kontroll på fritidsboligen din. Været kan du ikke gjøre noe med, men med Futurehome appen kan du tilpasse innstillingene etter værforholdene. Da er alt tilrettelagt for en varm velkomst. 

La det bli lys. I alle regnbuens farger

Velkommen til tingenes internett

Smarthus handler om din sikkerhet, komfort og kontroll.

Tyvstart morgendagen i dag
TAFJORD + FutureHome

I samarbeid med FutureHome kan vi nå tilby deg en eksklusiv smartpakke skreddersydd for hytte og fritidsboliger. Pakken består av en tilpasset strømavtale fra TAFJORD og et smart-kit fra FutureHome.   

Bestill Smarthus Fritid i dag!