Tafjord Engros

Spotprisprodukt har historisk vært gunstigst over tid.

Tafjord Engros er basert på markedspris (spotpris). Du betaler den prisen vi kjøper strømmen for på den nordiske kraftbørsen, pluss et påslag per kWh som dekker innkjøpskostnadene.

Tafjord Månedspris

For deg som ønsker en mer forutsigbar pris enn innkjøpspris.

Til strømproduktet Tafjord Månedspris kjøper vi inn strømmen i forkant av hver måned, slik at du alltid har sikkerhet for hva prisen for kommende måned blir. Produktet er skreddersydd for å være et konkurransedyktig og forutsigbart strømprodukt.

Tafjord Studentstrøm

Få mer ut av studielånet med vårt strømprodukt for studenter!

Med Tafjord Studentstrøm betaler du det samme som vi kjøper strømmen for på kraftbørsen, for kun 10 kr per måned! Du kan selvfølgelig få Tafjord Studentstrøm hvor som helst i landet, så lenge du er student med gyldig studentbevis.

Flere produkter

Tafjord Fleksibel

For den som ønsker forutsigbarhet når kraftprisene svinger.

Å forutsi strømprisen er like vanskelig som å spå været. Med Tafjord Fleksibel binder du noe av kraften til en fast pris, og resten følger markedspris, dvs. spotpris. Kort og godt en helgardering.

Tafjord Fastpris

Skreddersøm for deg med behov for en fast og forutsigbar kraftpris.

Du binder strømprisen til en fast pris for hele avtaleperioden. Da er det bare ditt eget forbruk som påvirker endringer i strømregningen din.

Tafjord Garanti

Sikkerhet mot høye strømpriser, men du blir med på prisnedgangene.

Kort fortalt er Tafjord Garanti en spotavtale med pristak – en ordning som gir deg i pose og sekk. Du får med deg alle prisnedgangene, men sikrer deg mot dramatiske prisøkninger.

Tafjord Web Spot

Dette er en av landets aller billigste spotprisavtaler!

Tafjord Web Spot passer for deg som ønsker en rimelig spotpris, og som foretrekker å bruke internett når du skal kommunisere med oss, bestille og betale din strømavtale. 


Tafjord Web Variabel

Dette er en av landets aller billigste strømavtaler!

Tafjord Web Variabel passer for deg som ønsker en flytende strømpris, og som foretrekker å bruke internett når du skal kommunisere med oss, bestille og betale din strømavtale.


Tafjord Innkjøpspris

Spotprisprodukt uten påslag per kWh. Fastledd er kun kr 39 per mnd.

Med Tafjord Innkjøpspris betaler du det sammen som TAFJORD kjøper strømmen for på den nordiske kraftbørsen, Nordpool, med kun et lavt fastbeløp per måned. Det vil si uten påslag per kWh knyttet til forbruk.

Nordvestlandets største

Vi ble stiftet i 1917 og har levert strøm til Sunnmøre siden 1923. Norddal var naturlig nok den først kommunen som fikk strøm, etter fulgte kommunene Stordal, Ørskog, Skodje, Haram, Sandøy, Giske, Sula og Ålesund.

Sunnmøringer kjenner sin besøkelsestid og vi legger vår ære i å levere gode, rimelige og konkurransedyktige strømprodukter til våre kunder.

Trenger du hjelp?

Kontakt kundesenteret vårt og få hjelp til akkurat det du lurer på. Vår kundeservice vil gjerne hjelpe deg med din forespørsel. Kontakt oss via chat, på telefon eller la oss kontakte deg!