5 enkle og effektive sparetips

Selv om du er student, betyr ikke det at du ikke har råd til noe gøy, som middag ute med venner, en ekstra tur hjem til familien eller å unne deg noe du har ønsket deg lenge. Hvordan? Følg disse enkle sparetipsene, som gir raske resultater! 

1. Bruk appen «Mattilbud» for å planlegge innkjøpene 

Appen oppdateres ved ukestart, og gir en fin oversikt over tilbudene til alle dagligvarekjedene. Du kan også velge hvilken kategori du ønsker å se tilbud innen. Kanskje grønsaker eller kjøttdeig? Mattilbud gir deg også de beste tilbudene fra din nærbutikk. De fleste butikker har også en
«billigkrok» - husk å ta en titt! Og du...har du sjekket ut "ToGoodToGo" - her kan du få en pose med godsaker med overskuddsmat fra ulike bakeri til lav pris. Da er du også med på å redusere matsvinn.

2. Velg den billigste strømavtalen for studenter: Tafjord Studentstrøm

Å bytte strømavtale er kanskje det enkleste sparetipset på listen. Få er bevisste på hvor enkelt det er, og hvor mye man kan spare! Med Tafjord Studentstrøm får du så lave strømregninger som mulig, slik at du får mer ut av studielånet ditt. Bestill her! 

3. Studentrabatt på kollektivtransport

Reiser du ofte med kollektivtransport? Som student får du vanligvis gode rabatter med kollektivtransport – ofte er det mye å spare ved å kjøpe månedskort.

4. Ta med matpakke og kaffe hjemmefra

Noe av det beste du kan gjøre er å ta med matpakke og kaffe hjemmefra. Invester i en god termos eller termokopp, fremfor kantinekaffeen – traktekaffe hjemmefra er gjerne bedre enn automatkaffe uansett. Om du i snitt bruker 100 kr på lunsj og kaffe fire dager i uka i 40 uker, er det kr 16 000,- i løpet av et studieår.

 5. Inviter til spleisemiddag med dine nærmeste venner

Spleisemiddag er både gøy, sosialt og økonomisk! Velg gjerne en fast dag i uka der dere rullerer på hvem dere skal lage middagen hos. Om alle bidrar til middagsforslag, får dere garantert prøvd nye og spennende ting!

Tafjord Studentstrøm

Få mer ut av studielånet med vårt strømprodukt for studenter!

Fastbeløp
10 kr/mnd.
Påslag
2 øre/kWh
Spotprisen settes av Nord Pool
checked-icon
Inkl. lovpålagt El-sertifikat
checked-icon
Strøm til markedspris
checked-icon
Ingen bindingstid
checked-icon
Etterskuddsvis fakturering
checked-icon
For studenter