Gaming på Terminalen

For store og små!

Sammen med Telia fyller vi Terminalen med gaming-glede 26.-27. januar! Fredag blir det nyttårsturnering for de over 18 år og lørdag inviterer vi til åpen dag med Gaming Zone. 

Det blir en helg fylt med spillglede for store og små, så dette vil du ikke gå glipp av!

 

Fredag 26. januar - NYTTÅRSTURNERING

Fredag blir det en nyttårsturnering for de over 18 år. Turneringen krever påmelding, og vinnerne mottar selvfølgelig fine premiere.

Store pengepremier

Hovedturneringen blir en EA Sports FC (FIFA)-turnering. Der vi førstepremien være på 7000 kr, og andreplassen en premie på 3000 kr. 

Det blir flere turneringen gjennom denne dagen, som også gir flotte premier.

Terminalen blir åpen for de som ønsker å komme for å heie frem de som deltar i turneringen, og for å henge seg på en sosial kveld med spilling i fokus. 

Påmelding

For å delta må du melde deg på og registrere deg ved ankomst. Det blir satt opp en spilleliste med oversikt over kampene når påmeldingsfristen har gått ut.

Meld deg på turneringen her!

Når du melder deg på via lenken, må du velge hvilken turnering du ønsker å delta i. 

Alle turneringene på fredagen har aldersgrense 18 år (dvs. man kommer inn/kan melde seg på om man har med gyldig ID).

TAFJORD GAMING ZONE - Tonje Gilje og Jonas Lihaug kommer!

Lørdag 27. januar gjentar vi suksessen fra Sommerfesten på Giske. TAFJORD Gaming Zone er tilbake! Tonje Gilje og Jonas Lihaug kommer, og det blir mulighet for å spille mot dem. 

Det blir et køsystem hvor alle kan sette seg i kø, og får beskjed når det er deres tur til å spille. I tillegg til å kunne spille med gamerne blir det mange andre gøyale spill du kan prøve ut.

Det blir:

  • VR-briller
  • Mario Kart
  • EA Sports FC(FIFA)
  • Fall Guys