1000 fiberlinjer til bedriftskunder

TAFJORD har levert fiber til bedrifter over hele Sunnmøre siden 2003 og nå i september nådde vi en aldri så liten milepæl. EGH Regnskap AS som holder til i sentrum av Ålesund ble vår kunde som fikk levert fiberlinje nummer 1000, og dette måtte naturligvis markeres!

Svein Olsen, fra vår forhandler Ålesund Data, har bistått som kyndig bindeledd mellom kunde og TAFJORD under hele prosessen fra tilbud til leveranse. Vi tok med oss Svein, samt kake, ut til Elizabeth Gjørtz Howden og hennes kolleger for en liten prat.

 - Vi hadde fiber der vi holdt til før, og ser på det som helt nødvendig i forhold til hastighet og server i skyen. Så når vi flyttet til nye lokaler måtte vi få det installert her også. Vi tok kontakt med Ålesund Data som anbefalte TAFJORD som leverandør, forteller Elisabeth Gjørtz Howden.  

- Vi fikk hjelp til installeringen av to kjekke karer som så absolutt fortjener ros, fortsetter hun. Vi ble imponert over hvor serviceinnstilt, hyggelige og hjelpsomme de var.

EGH regnskap ble stiftet i 1988 og har i dag fem ansatte.  Alle er autoriserte regnskapsførere og de tilbyr en totalpakke innen regnskap og økonomi. De skreddersyr løsninger for klientene og strekker seg langt for å levere topp kvalitet. 

Fiber fra TAFJORD

Med fiberbasert Internettjeneste fra TAFJORD får din bedrift tilgang til et moderne kjernenett der det stilles høye krav til oppetid, latency, kapasitet og naturligvis service.  Vi tilbyr også tilgjengelighetsgaranti opp til 99,7%, samt ulike løsninger for redundans på våre tjenester.

Les mer om fiber fra TAFJORD for bedrifter