Artikler
Filter
Alle emner
5ghz
5GHz
advokathjelp
Aktivere HBO-Nordic
app
avgifter
backup
bedre
cloud
dekning
dårlig
Egeninnsats
elbil
elbillading
endre kanaler
enkel forklaring
faktura
favorittserier
fiber
Fiber
fiberleveranse
filmer
FIlmer
flytte
flyttefot
forbruk
fornybar energi
get
Get boX
get sky
Get TV-app
gikk glipp av en sterie
Halloween
hastighet
HBO Nordic
hjelp
hjemmekontor
Hva skal jeg se på TV
Hvordan aktivere HBO Nordic
identitesmisbruk
id-tyveri
Innhold TV
jul
julebelysning
Julekalendere
julen
kopi
lade en elbil
lagring
levering
mesh
morsdag
nett
nettleie
nettverk
Nytt år nye muligheter
opprinnelsesgaranti
Oppskrift
opptak
Oppvarming
Podcaster
poeng
poengsystem
priser
På TV i jula
påske
påskekrim
Redusere stsrømforbruket
router
ruter
røykvarsler
se offline
se opptak senere
serie
Serie tips
serieopptak
serier
Serier
Seriertips
serietips
signal
sikker surfing
sikkerhet
sky
Spare strøm
Sparetips
Sport
start+
strøm
Strøm
strøm er ferskvare
strøm+vær= sant
strømforbruk
Strømpris
strømpriser
strømregning
strømtips
ta med strømmen
ta opp
tafjord samspill
Tafjord samspill
trygg
tryggere hverdag
trådløs
TV
TV med barna
TV-kanaler
TV-serier
TV-tips
tv-underholdning
underholdning for barn
virusbeskyttelse
vær
wifi
wi-fi
Wifi
Alle år
2020
2019
2018
2017

Nyttige tips og råd

Ubegrenset og sikker skylagring

Get Sky er det tryggeste stedet for absolutt alt du har av digitale filer. Her kan du lese hvorfor du bør bruke Get Sky og hvordan du kommer i gang.

Les mer

Årets påskeunderholdning

Selv om påsken i år må feires hjemme uten hele storfamilien samlet, er det fortsatt noen påsketradisjoner som går som normalt.

Les mer

Fotball-abstinenser? Se her!

I disse dager er det meste av sport satt på vent, men hva med et gjensyn med tidligere storkamper mens du venter på nye, nervepirrende øyeblikk?

Les mer

Slik forvandler du stuen til en kinosal

Rigg stua til å bli familiens private kinosal, demp lyset og popp så mye popcorn dere bare makter! Her er de siste filmnyhetene!

Les mer

Hvor mye strøm bruker dingsene?

Livet, som vi kjenner det, er bygget opp av elektrisitet. Men hvor mye strøm bruker egentlig de elektriske dingsene?

Les mer

Slik får du bedre dekning hjemme

Nå som mange er hjemme, og wifi'en blir flittig brukt, er det ideelt med optimal wifi-dekning.

Les mer

Hva er et mesh-nettverk?

Med et mesh-nettverk får du økt trådløs kapasitet, rekkevidde og dekning i hele hjemmet. Stabilt nett uansett hvor du befinner deg i boligen - raskere enn noensinne.

Les mer

App-tips til TVen

Visste du at du kan laste ned apper direkte i TV-løsningen? Last ned disse appene og tilbring kvalitetstid sammen hele familien. Kanskje avdekkes et skjult talent eller to?

Les mer

Aktivitetstips til de minste!

Lange dager hjemme krever varierte og morsomme aktiviteter som utfordrer både kropp og sinn. Her har vi samlet fem tips til hva de minste kan finne på innenfor husets fire vegger.

Les mer

​5 tips for deg med digitalt hjemmekontor

Det kan være utfordrende å finne en form på hjemmekontoret som gjør at det fungerer. Noen bedrifter har gode verktøy og systemer på plass, mens andre har det ikke. Her er fem tips til deg med hjemmekontor.

Les mer

5 serietips til voksne

Med hjemmekontor og fullt hus kan dagene føles lange. Her finner du 5 gode TV-serier, alle tilgjengelig på HBO Nordic, som er inkludert i din TV-pakke.

Les mer

5 kule TV-serier til de minste

Her er 5 kule TV-serier tips til de minste, som kan få tiden til gå litt fortere!

Les mer

Alt om elbillader, og litt til

Elbilen revolusjonerer bilbransjen. Hvor mye koster det egentlig å lade en elbil? Her finner du nyttig info om elbillading med hjemmelader, og litt til.

Les mer

Girl-power

I anledning 8. mars har vi samlet sammen en rekke filmer og serier dere kan nyte, som framhever kvinner. Gratulerer med dagen jenter!

Les mer

HBO Nordic er inkludert i din TV-pakke

I 2020 skal det være premiere på sesong tre av Westworld og den norske serien Utmark. Alt er tilgjengelig på HBO Nordic, som er inkludert i TV-pakken Start+.

Les mer

TV-tips når uværet herjer

Januar byr ofte på en storm eller to. Vi har funnet frem variert TV-innhold om ekstremvær for hele familien som fascinerer og underholder av mens du venter på lysere tider.

Les mer

Mamma vet best

9. februar er det morsdag, og tid for å gjøre litt ekstra stas på alle mødre der ute. Vi har samlet sammen morsdagsrelatert innhold. God morsdag ❤️

Les mer

Ta opp favorittserien og se når du vil!

Her får du oppskriften på hvordan du tar opp program med TV-boksen. Du kan se dine opptak på både mobil, pc og nettbrett.

Les mer

Få en kickstart på nyttårsforsettene

Nytt år, nye muligheter, og for mange betyr det nye nyttårsforsett som det skal jobbes mot. For å gjøre jobben lettere har vi funnet filmer, TV-serier, dokumentarer, podcaster og apper til inspirasjon og motivasjon.

Les mer

Velg blant 170 TV-kanaler

Du bestemmer selv hvilke TV-kanaler du ønsker å ha i din TV-pakke, og poengsystemet gir deg mulighet til å velge blant et hav av kanaler.

Les mer

Last ned og se offline

Visste du at med Telia Play kan du se TV uten å være på nett – og uten å bruke mobildata?

Les mer

Barnas eget underholdningsunivers

Er minstemann hekta på Peppa Gris? Eller inne i en Byggmester Bob-periode? I Start+ finner du kjente og kjære karakterer side om side med nye bekjentskaper. Her er garantert noe for enhver smak.

Les mer

Dette kan dere se sammen i julen!

Her får du en oversikt med gamle juleklassikerne, krydret med noen nyheter. Og hvem vet - kanskje finner du en ny julefavoritt?

Les mer

Nyttige tips for julen

Sjekk våre nyttige fun facts om julebelysning og strøm, og få andre gode tips for juletiden.

Les mer

24 luker skal åpnes!

Fin din favoritt blant en haug med koselige, stemningsfulle og komiske julekalendere. Så frem med gløgg og julemarsipan - og la julestemningen strømme på.

Les mer

Tiden for store sportsøyeblikk

For å varme opp til nok en spennende sportsvinter, har vi gravd frem kvalitetsinnhold som setter deg i riktig sportsmodus.

Les mer

La barten gro!

Vi hyller Movember ved å hente frem variert innhold som kan inspirere og underholde. Vi har funnet noe for både voksen og for de aller minste. God Movember - la barten gro!

Les mer

OoOooOoo0oOOOOo0…

Skrekkens måned er over oss. Her er grøss og gru nok til å skremme hele familien sånn passe fra vettet.

Les mer

Last ned favorittappen til TV-boksen

Det finnes en app for alt. Om du vil høre på musikk, et radioprgram, spille et spill eller se favorittserien. Mulighetene er mange, og med den nye TV-boksen kan du enkelt laste ned dine favorittapper til TVen.

Les mer

Skap gode TV-øyeblikk sammen

TV vekker følelser. Enten det er en nervepirrende fotballkamp, en spennende film eller en hysterisk TV-serie. Slike øyeblikk forsterkes når vi deler det med andre.

Les mer

Hastighet på internett - Hva trenger du? | TAFJORD

Trenger vi stadig raskere hastigheter? Nei. Men kapasiteten den gir, den kan det være at du trenger. Jo flere brukere og enheter som er pålogget hjemmenettet dess høyere kapasitet trenger man.

Les mer

Alene i mareritt med ID-tyveri

Det er en stor belastning å være utsatt for ID-tyveri. Det krever mye tid og krefter for å rydde opp, for de fleste av oss er dette ukjent farvann. Når du er kunde hos oss har du Safe inkludert i ditt fiberabonnement. Husk å ta den i bruk.

Les mer

Vinterpriser på strøm

Synes du strømregningen var uvanlig høy i januar? Siden både strømprisen og forbruket svinger gjennom året, og begge deler er på topp denne måneden, er forklaringen naturlig.

Les mer

Hva er egentlig forskjellen på strømpris og nettleie?

Hvorfor må du betale for både nettleie og strøm? Vi forklarer deg forskjellen på de to komponentene som sørger for elektrisitet hjemme.

Lær om strømpris og nettleie

Fremtiden er her

Vårt digitale bruksmønster forandrer seg parallelt med at stadig flere tjenester. Felles er at de krever stadig mer av husstandens internettoppkobling. Flere er koblet på til enhver tid, og stad mer av datatrafikken går begge veier.

Lær mer om fordelene med fiber

Slik kan du spare strøm

Selv om strømregningen består av både forbruk, nettleie og skatter, så er det absolutt smarte grep du kan gjøre. Trikset er å vite hvor du kan spare strøm.

Les mer

Hva påvirker strømprisene?

Strøm er ferskvare og må brukes i samme sekund som den lages. Tilbud og etterspørsel har stor betydning for hvor mye du må betale for en kilowatt med strøm. Men det er flere ting som påvirker strømprisen.

Les mer

Strømregningen består av tre deler

Når strømregningen kommer håper vi alle at den er så lav som mulig. Men visste du at bare en tredjedel av strømregningen er strømforbruket ditt?

Les mer

Hva er opprinnelsesgaranti?

Opprinnelsesgaranti er en slags støtteerklæring fra deg til dem som produserer fornybar energi. Velger du en strømavtale med opprinnelsesgaranti, er du garantert at det bli produsert like mye grønn strøm som du bruker.

Les mer

Flytt med deg strømmen

Står du på flyttefot er det lurt å flytte med seg strømmen i samme slengen – det er både enkelt og billigst. Har du to minutter, skal du få flere flyttetips av oss.

Les mer

Viktig informasjon angående besøk hos oss og koronavirus

Koronapandemien: Vi følger vi hele tiden anbefalingene til Folkehelseinstituttet og gjør det vi kan for å hindre smitte blant våre kunder og ansatte. Med ansvar for samfunnskritisk infrastruktur er det viktig både for oss og lokalsamfunnet at vi holder våre ansatte friske. Dette for å sikre kraftproduksjon, stabil leveranse av internett, avfallshåndtering og fjernvarme i lokalsamfunnet vårt.

Les mer

Egeninnsats

Nærmer det seg oppkobling av fiber til din bolig? Se har for veileding.

Les mer

FIberleveranse

Les mer

Tafjord samspill ga SIF/Hessa klubbutstyr

Tafjord Samspill er kanskje viktigere enn noen gang, og i mars gjorde vi årets første utbetaling. Siden starten har vi utbetalt i overkant av 65 000 kroner.

Les mer

Aksla IL takker sine støttespillere i Tafjord Samspill

Aksla IL er ett av 28 lag og foreninger som er med i Tafjord Samspill. Markedsansvarlig Johnny Vattøy er tydelig på at deres støttespillere betyr veldig mye for klubben, i disse dager mer enn noen gang.

Les mer

Hvordan blir avtalen min bedre med Tafjord Samspill

Som kunde av Tafjord Sampill får du en strømavtale som frem til nå har vært forbeholdt store bedriftskunder, nemlig en forvaltet strømavtale. Her kan du lese mer om hva dette vil si.

Les mer

Popp popcornet og snurr film!

Etterhvert som kveldene blir mørkere og temperaturene kryper nedover gradestokken er tiden inne for å lene seg tilbake i sofaen og la en god film rulle over TV-skjermen. For å gjøre det enkelt for deg har vi hentet frem noen ferske filmnyheter - kanskje finner du en favoritt?

Les mer
Vis flere artikler