Filter:
Alle Emner
Alle År
Emner:
Fiber
Sparetips
Strøm
Strømpris
År:
2019
2018
2017
Artikler
Filter
Alle emner
Fiber
Sparetips
Strøm
Strømpris
Alle år
2019
2018
2017

Nyttige tips og råd

Mange muligheter med ny TV-løsning

Les mer

Trenger du egentlig den råeste hastigheten?

Trenger vi stadig raskere hastigheter? Nei. Men kapasiteten den gir, den kan det være at du trenger. Jo flere brukere og enheter som er pålogget hjemmenettet dess høyere kapasitet trenger man.
Les mer

Fremtiden er her

Vårt digitale bruksmønster forandrer seg parallelt med at stadig flere tjenester. Felles er at de krever stadig mer av husstandens internettoppkobling. Flere er koblet på til enhver tid, og stad mer av datatrafikken går begge veier.
Lær mer om fordelene med fiber

Vinterpriser på strøm

Synes du strømregningen var uvanlig høy i januar? Siden både strømprisen og forbruket svinger gjennom året, og begge deler er på topp denne måneden, er forklaringen naturlig.
Les mer

Hva er egentlig forskjellen på strømpris og nettleie?

Hvorfor må du betale for både nettleie og strøm? Vi forklarer deg forskjellen på de to komponentene som sørger for elektrisitet hjemme.
Lær om strømpris og nettleie

Egeninnsats

Nærmer det seg oppkobling av fiber til din bolig? Se har for veileding.
Les mer

Skap gode TV-øyeblikk sammen

TV vekker følelser. Enten det er en nervepirrende fotballkamp, en spennende film eller en hysterisk TV-serie. Slike øyeblikk forsterkes når vi deler det med andre.
Les mer

Last ned favorittappen til din Get BoX

Det finnes en app for alt. Om du vil høre på musikk, et radioprgram, spille et spill eller se favorittserien. Mulighetene er mange, og med den nye Get BoX 'en kan du enkelt laste ned dine favorittapper til TVen.
Les mer