7 ting du bør vite om Telia Play

Får du det beste ut av TV-løsningen? De fleste av oss bruker gjerne de samme knappene på fjernkontrollen - vi utforsker ikke menyen. Dette betyr at vi kan gå glipp av mye nyttig funksjonalitet.

Her finner du noen gode tips til hvordan du får mest mulig ut av TV-løsningen:

1 - Sett sammen din egen TV-pakke

I TV-pakken er det noen faste kanaler som alltid er inkludert, og som ikke er en del av poengpotten. I tillegg ligger det en del forhåndsvalgte kanaler som det er mulig å fjerne slik at du får frigitt poeng. Disse poengene kan du bruke til andre enkeltkanaler eller til strømmetjenester. På denne måten får du det DU vil ha, enten det er sport, film, barneinnhold eller litt av alt.

2 - Bruk poengsystemet til å plukke og mikse

Du har 50 poeng inkludert i TV- og internettpakken din, som du kan bruke til å velge inn og ut innhold så ofte du vil. Vil du kjøpe flere poeng for å få enda større frihet, kan du logge deg inn på Min side på Telia. Trenger du hjelp? Se hvordan du gjør det her.

3 - Velg inn strømmetjenester som Netflix, TV 2 Play, Viaplay og HBO Max

Ved å velge inn de strømmetjenestene du vil se, får du samlet alt på samme plattform. Her er det også penger å spare ved å bruke poengene dine i stedet for å abonnere på disse tjenestene. 

4 - Se TV når og hvor du vil med appen

Har du lastet ned Telia Play-appen? Den er rett og slett genial! Du kan se live TV på telefonen, nettbrettet eller PC-en, på samme måte som du ser TV via TV-boksen i sofaen. Det betyr at du kan ta med underholdningen dit du vil, enten det er på bussen eller på hytta. Du kan også laste ned filmer og serier før du drar hjemmefra og se offline. Les mer her.

 5 - Tusenvis av apper er tilgjengelig

Det finnes en app for alt - enten du vil høre radio, spille spill eller synge karaoke. En del av dem er allerede installert på TV-boksen! I tillegg finner du et grenseløst utvalg på Google Play Store.

 6 - Sett på opptak og starte program forfra

Kommer du litt for sent til nyhetene, er det lett å starte programmet på nytt og se det fra begynnelsen. Kræsjer treningen med Farmen? Ingen grunn til å droppe noen av delene – sett på serieopptak og se programmet når det passer deg. 

7 - Programarkiv

Har du lagt merke til TV-arkiv i menylinjen når du er inne på Telia Play? Her finner du alle episodene av ulike program som har gått på TV, organisert på ulike kanaler. Det er også sortert på ulike sjangre, så her er det veldig enkelt å finne det du vil se.