Støtter klubben i ditt hjerte!

Visste du at TAFJORD støtter klubben i ditt hjerte når du bestiller internett og TV fra oss? Emblem IL er en av klubbene som har mange gode støttespillere, og hittil i år har de fått utbetalt 42 500 kroner nettopp på grunn av dette!

I TAFJORD er vi opptatt å ta vare på lokalsamfunnet vårt. Derfor bidrar vi til det lokale idrettslaget, foreningen eller korpset du ønsker å støtte. Nå gir vi i tillegg 250 kroner til det laget du ønsker når du fornyer eller inngår avtale om internett og TV hos oss. Dette har Emblem IL virkelig hatt glede av.

En klubb med mange ulike aktiviteter
Styreleder Kenneth Flem forteller at klubben har ca. 700 medlemmer og at de tilbyr mange ulike aktiviteter.

- Vi har idretter som fotball, orientering og ski. Mange av medlemmene våre driver også med orientering og flere er ivrige skiløpere, forteller han.

Kenneth lover at pengene de så har fått via sine støttespillere kommer svært god med. De vel 42 000 kronene de har mottatt så langt, skal brukes til å forbedre aktivitetstilbudet enda mer.

- Disse midlene kommer godt med i en vanskelig tid med restriksjoner på grunn av covid-19. Vi har som de fleste andre idrettslag måtte permittere ansatte og avlyse arrangementer.  Dette er et fantastisk tiltak og vi synes det er gøy at så mange av TAFJORD sine kunder har valgt å støtte oss, sier styrelederen.

Han forteller videre ivrig om planene om å bygge en idrettshall ved siden av klubbhuset.

- Kanskje vi kan tilby basketball, som idrett i området om ikke så lenge? Nå håper vi jo at folk vil fortsette å benytte TAFJORD sine produkter og tjenester framover, og dermed støtter oss. For det trenger vi, avslutter Kenneth.