Fiber til alle i Fjord!

Fjord kommune har som mål å kunne tilby fiberbredbånd til alle, og i mars starter utbyggingen.

Mål om 100% dekning

Det er mange i kommunen som har hatt fiber lenge allerede, så avtalen som Fjord kommune og TAFJORD inngikk i høst gjelder for resterende områder på Dyrkorn, Stordal, Valldal og Eidsdal. I tillegg til husstander og bedrifter i disse områdene, blir det også lagt til rette for at fritidsboliger og de største hyttefeltene kan knytte seg til fibernettet.

Lurer du på om du kan få fiber til ditt hus eller hytte?  Legg inn adressen din her.

På lag med idretten

 – Vi har fått med oss Stordal IL, Valldal IL og Eidsdal IL som skal dele ut informasjonsmateriell til alle husstandene som nå får tilbudet. Salget vårt gir nemlig gode inntektsmuligheter for klubbene, forteller salgssjef i Tafjord Connect, Rune Dalsbø. Gjennom Tafjord-andelen gir vi 250 kroner til en valgfri organisasjon for hver bestilling vi mottar. Hvem som skal få disse pengene, er det den som bestiller fiber som bestemmer.

Konseptet ble utprøvd med stor suksess da vi åpnet for bestillinger på Haramsøy og Flemsøya/Skuløya i fjor høst. Der hadde vi med oss idrettslaget HaNo FK på laget, noe som ga over 25 000 kroner til klubbkassen deres!

 Ferdigstilling mars 2022

Allerede i mars starter utbyggingen på Dyrkorn, og det skal bli ferdig innen sommeren. I Eidsdal og Valldal starter utbyggingen etter påske, mens innbyggerne i Stordal kan forvente oppstart i mai. Målet er alle disse prosjektene skal være ferdigstilte innen mars 2022.

 Link til hele pressemeldingen