Mange av oss trekker på fjellet og hytta i helger og ferier. For noen betyr dette å koble av fra hverdagens teknologi og skjermer, men for de fleste har internett og TV på hytta blitt en selvfølge. Der slappes det av med sport, nyheter, film og TV-serier.

Ungene ønsker seg den samme underholdningen som de er vant til hjemme, og med stabilt internett har også hyttekontoret gått fra drøm til realitet.

TV på hytta med Telia Play

Er du TV-kunde hos oss på din hjemme-adresse, kan du bruke Telia Play-appen på en Apple TV eller PC, eller rett og slett ta med deg TV-boksen hjemmefra.  

Du trenger heller ikke en TV for å se på TV med Telia Play. Men appen har du alt innholdet tilgjengelig på alle enheter. Det er enkelt å finne det du ønsker å se og du kan i tillegg ta opptak av favorittene, laste ned innhold og se det offline om du trenger underholdning i bilen på vei til hytta.

Se hvordan du kommer i gang med Telia Play her.

Fiber i ditt hyttefelt?

Flere av hyttefeltene i området vårt har utbygd fibernett. Både hytteeiere i hyttefelt på Strandafjellet, på Nordøyane og i Fjord kommune kan nyte godt av lynraskt fiberbredbånd, og flere hytteområder står for tur.

Internett med mobilt bredbånd

Om hytta di ligger litt utenfor et hyttefelt med fibernett kan du komme langt med et mobilabonnement med nok data. Ved å kjøpe en 4G-ruter får du enda mer stabilt signal, som gjør at hele familien kan koble seg på.

Vår samarbeidspartner Telia har gode avtaler på mobilabonnement til TV- og internettkundene våre. Les mer og meld din interesse her. 

Selv om vi slår et slag for brettspill og skitur, innrømmer vi lett at vinteren ikke blir helt den samme uten TV-underholdningen.  Ja takk til begge deler, og nyt vinteren på hytta!

Ta kontakt med oss for å få vite mer om hva vi kan tilby deg på din hytte.