TAFJORD er stolt sponsor av Sula Sportsklubb. Foto: Sula Sportsklubb

TAFJORD er stolt sponsor av Sula Sportsklubb. Foto: Sula Sportsklubb

Vi sponser Sula Sportsklubb

Vi har inngått sponsoravtale med Sula Sportsklubb, og er stolte over å ha logoen på de flunkende nye draktene til den nyetablerte klubben.

Sula Sportsklubb er nylig sammenslått av MSIL og Fiskerstrand IL. De tilbyr fotball- og håndball for de fleste aldersbestemte lag, inkludert senior. Klubben tilbyr også barneidrett for 4 og 5-åringer, og de har arrangert fotballskoler, håndballskoler og sommerskoler med ulike aktiviteter.

I tillegg har de en egen diskgolf-gruppe som møtes i naturskjønne omgivelser rundt Lømyra idrettsanlegg, og ikke minst rullestolbasket-gruppa Wheelers.

Flere fordeler med større klubb

Kristin Berge, som er leder i Sula Sportsklubb, gleder seg stort over samarbeidet.
- Klubben har mottoet «Flest mulig, lengst mulig» og vi skal være en klubb for hele indre Sula, unge som gamle. Det er flere fordeler ved å slå sammen disse klubbene. Når vi har en større klubb med flere utøvere blir det enklere å stille lag i de ulike aldersgruppene, og tilbudet kan dermed bli større. Samtidig får vi flere voksne som kan bidra, ildsjeler som stiller opp på fritiden, forteller hun.

Ildsjeler

Med 860 medlemmer må det mange krefter i sving i klubben.

Både administrative oppgaver og trenere er basert på frivillighet og klubben er dermed helt avhengige av engasjerte og aktive foreldre for å få hjulene til å gå rundt. Klubben har utviklet ny sportsplan; prosjekt Jenteløftet i fotballen og organisert trenerutvikling. De har vunnet priser gjennom Sunnmøre fotballkrets for både jente– og dommersatsingen sin.

Norgesmestere i rullestolbasket

Klubben er den eneste mellom Bergen og Trondheim som har rullestol-basket. Gruppa heter Wheelers og her treffes menn og kvinner med funksjonsnedsettelser fra hele Sunnmøre, hver uke. Målet er å skape en sosial arena og et inkluderende miljø for alle uansett funksjonsevne.

Turmuligheter hele året

Har du vært til fots eller på ski på Sula, har du nok også nytt godt av det fantastiske arbeidet som blir gjort av Taustu-gruppa. De sørger for fine turløyper både rundt Mausavatnet og opp til Taustua. Der disker de gjerne også opp med nystekte vafler og varm kaffe. I tillegg tråkker de løyper om vinteren og gjør det mulig for små og store å gå på ski.


Viktig for lokalsamfunnet

– Vi i TAFJORD synes det er veldig viktig at aktiviteten holdes oppe i lokale idrettslag, sier sponsoransvarlig i TAFJORD, Harald Nøstdahl. Det å ha et rikt idretts- og kulturtilbud der både barn og voksne er engasjert, er avgjørende for å skape positiv utvikling i lokalsamfunnet.

Se mer om vårt sponsorarbeid her. Du har også muligheten til å hjelpe oss med bidra til DIN klubb eller organisasjon gjennom TAFJORD-andelen.

TAFJORD inngår sponsoravtale med Sula Sportsklubb

TAFJORD inngår sponsoravtale med Sula Sportsklubb. Foto: TAFJORD