Med TAFJORD i ryggen Foto: Sula Sportsklubb

Med TAFJORD i ryggen Foto: Sula Sportsklubb

Fiber til Sula Sportsklubb

 

Sula Sportsklubb hadde behov for fiber i lokalene sine i Lømyra og på Allheim. De trengte et stabilt og raskt internett for å kunne arrangere styremøter, sosiale sammenkomster og teambuilding. Vi har også levert fiber til en rekke andre idrettslag, som blant annet Emblem, SIF/Hessa, AaFK, Harøy, Brattvåg og Langevåg, for å nevne noen.

- Sula Sportsklubb er så heldige at vi har to klubbhus, så tilgjengelighet på lokaler er stor i klubben. Forskjellen på mobilt bredbånd og fiber, er hastigheten og kapasiteten, sier Kenneth Kirkeland i Sula Sportsklubb.

Nå som klubben har valgt fiber har de fått stabilt internett, slik at man unngår å konkurrere med andre som måtte benytte seg av det mobile nettverket i området.

Utleie av klubblokaler

Sula Sportsklubb sine klubbhus kan leies av både bedrifter og privatpersoner, og skal være en god møteplass for hele lokalmiljøet. Det er viktig å kunne tilby stabilt internett når bedrifter eller privatpersoner leier lokalene deres.

- Fiber gir oss mulighet til å raskt koble opp lyd, bilde og ha fast IP-adresse. Det er viktig for alle som leier klubbhusene våre.

Lokalene deres kan leies i forbindelse med dåp, konfirmasjoner, bryllup, møter eller andre arrangementer. På Lømyra har Sula Sportsklubb mulighet til å tilby bedrifter diskgolfkurs, eller eventuelt diskgolfkveld der man får mulighet til å prøve seg på den populære sporten.

Les mer på sulask.no

Inngikk sponsoravtale med TAFJORD i 2023

Idrettslaget ble stiftet i 1945, da under navnet Mauseidvåg IL. Senere ble Mauseidvåg og Solevåg slått sammen. Sula Sportsklubb ble nylig sammenslått av Fiskarstrand IL og Mauseidvåg og Solevåg Idrettslag. Klubben har mottoet: «Flest mulig, lengst mulig» og ønsker å være en klubb for hele Indre Sula, unge som gamle. 

- Nå ser vi fremover på å bygge klubben videre, sier Kenneth.

Sula Sportsklubb disponerer flotte lokaler. Allheim Klubbhus er her pyntet klart til festmåltid!

Sula Sportsklubb disponerer flotte lokaler. Allheim Klubbhus er her pyntet klart til festmåltid!

Med fiber fra oss på plass går møtet på skinner!

Med fiber fra oss på plass går møtet på skinner!