TAFJORD og ByBo i tett samarbeid

Det er alltid kjekt med nye kunder. Derfor er vi veldig glade for å dele nyheten om at vi har signert kontrakt om internettjenester for byggeprosjektet med utbygger ByBo, som har et stort pågående prosjekt på Steinvågneset.

ByBo skal være med på å skape nytt liv på Steinvågneset, helt ytterst i Ålesund sentrum. Dette er et stort prosjekt for byen, der det skal bygges til sammen 250 leiligheter fordelt på flere bygg. Det er også store planer for uteområdet med lekeplasser, stier og oppgradering av stranden mot nord. Vi har signert kontrakt for byggetrinn 1, som består av 64 enheter.

Daglig leder Kjetil Helland i ByBo forteller, at når et slikt byggeprosjekt skal gjennonføres, er det naturlig at de ønsker å gjøre byen bedre. ByBo er basert i Bergen, og dette er det første byggeprosjektet de har i Ålesund.

Viktig med lokalt engasjement

– Et viktig element for at vi valgte Tafjord Connect som samarbeidspartner, er naturlig nok kvalitet på leveranse og pris til sluttkunder, men den lokale forankringen og støtten til lokalmiljøet teller mye, forteller Kjetil Helland om samarbeidet.

Kristine Warholm, Key Account Manager for borettslag og sameie, forteller at hun er veldig fornøyd med samarbeidet med ByBo.

–  Dette er et prestisjeprosjekt for satsingen vår mot borettslag, og vi setter stor pris på at utbyggere fra andre byer verdsetter betydningen av en lokal leverandør. Dette viser vår sterke posisjon i markedet. Vi tar stadig flere kunder innenfor borettslag/sameie og vi ser at de setter stor pris på vår lokale tilstedeværelse og mulighet til å få hjelp hjemme. Vi ser frem til et godt samarbeid og er sikre på at beboerne på Steinvågneset vil bli like fornøyd som det resten av kundene våre er, sier Kristine.

Sammen skaper vi liv lokalt

For oss i TAFJORD er det kjekt å få muligheten til å være en del av et så stort lokalt prosjekt. ByBo regulerer, planlegger og bygger nye boliger, og de strekker seg stadig etter ny kunnskap og nye problemstillinger. På denne måten finner de løsninger som sørger for at de er med på å bygge fremtidens boliger. Samarbeidet mellom TAFJORD og ByBo skal skape og levere løsninger som sørger for de beste omgivelsene for kundene.

I TAFJORD lever vi for å skape liv i bygd og by. Det blir spennende å følge med ByBo og byggeprosjektet på Steinvågneset videre. Vi setter stor pris på å få lov til å være en del av utviklingen i byen.

 

Bor du i et borettslag eller sameie, og ønsker å vite mer om de ulike tjenestene vi kan tilby?

Les mer her