IL Valder - idrettslaget for hele lokalsamfunnet

Med slagordet "samhald og glede" skal idrettslaget Valder bidra til å gjøre Valderøya og Giske kommune til en bedre plass å bo. Dette fikk de virkelig vist da de inviterte til folkefest på Valdervoll lørdag 9. september!

Med siden 500-600 betalende medlemmer, er IL Valder det største idrettslaget i Giske kommune. Elias Alnes Mulelid og Trine Klementsen forteller oss at hos dem handler det ikke bare om idrett - IL Valder har tatt et utvidet samfunnsansvar og ønsker å inkludere alle som bor der, uansett alder og interesser.

Valderdagen - Vi bor i en vekstkommune, og det er viktig at vi får vist både nye og gamle innbyggere hva vi har å by på. Det er ikke så mange tilbud til barn og ungdom utenom idrettslaget. Derfor er det viktig at vi klarer å favne om dem som ikke er så opptatt av idrett. Valderdagen skulle være et friskt pust der alle var velkomne - ikke bare medlemmer i klubben, presiserer Trine. 

Med aktiviteter for hele familien ble dagen nettop det. Strålende vær og fantastisk oppmøte satt en ekstra spiss på arrangementet. Her var klubbens sponsorer og støttespillere også på plass med gode tilbud og konkurranse alle kunne delta på. Politikerne i kommunen stilte opp i straffekonkurranse og her var showkamp mellom gamle stjerner og dagens unge talenter. 

Vi heier på prosjekt som skaper liv i bygd og by!

Som støttespiller av IL Valder er vi stolt over å bli invitert til å være med på tidenes første Valderdag.

TAFJORD stilte selvsagt med egen stand og kommunikasjonssjef Kari Løken forteller om en fantastisk dag på Valdervoll.

-Det å få være med og kjenne på den betydningen av det frivillige organisasjoner bidrar med i lokalsamfunnet, er det jo bare helt makeløst. Det vi i næringslivet kan bidra med er viktig, men det er det lokale engasjementet og dugnadsånden som virkelig betyr noe. Det er jo nettopp på denne måten vi skaper liv i bygd og by sammen. 

74 500 kroner fra TAFJORD andel

I tillegg til at TAFJORD sponser idrettslaget, har de også, gjennom støtteordningen TAFJORD-andelen, mottatt 74 500 kroner de siste årene. Dette er viktige ressurser for et lite idrettslag. 

Har du lyst til å bidra til at Valder IL eller en annen klubb som står ditt hjerte nær skal få en ekstra skjerv? Når du bestiller TV- og internettpakken fra TAFJORD får du velge deg en favoritt som vi gir 250 kroner til. 

 

Vi var særdeles heldige med været, med varm temperatur, overskyet med litt sol som tittet frem regelmessig. Vi takker alle som tok turen inn til Tafjordbygda lørdag 26. august, og håper alle sitter igjen med gode minner fra denne dagen.

Sjekk ut hvilke arrangementer som gjenstår i år her: Tafjord Fordel

Vi gleder oss allerede til neste gang!