Mange velger AaFK

AaFk vil bruke pengene fra Tafjord-andelen til unge talelentfulle Sunnmøringer, konkluderer Geir Vik. Her sammen med Rune Dalsbø i Tafjord Connect.

AaFk vil bruke pengene fra Tafjord-andelen til unge talelentfulle Sunnmøringer, konkluderer Geir Vik. Her sammen med Rune Dalsbø i Tafjord Connect.

- Det er kjekt at flere av kundene våre ønsker å støtte AaFK denne høsten. Til sammen har de så langt sørget for at vi har gitt 33.750 kroner til klubben. Vi ser ikke bort fra at det kan bli mer etter hvert, sier Rune Dalsbø i Tafjord Connect.

Årsaken til at TAFJORD har gitt denne gaven, som kan bli enda større, er at kunder som kjøper eller fornyer avtalen om internett og TV fra oss, får velge en organisasjon vi skal donere 250 kroner til. Så langt har 135 kunder bedt oss gi pengene til AaFK.

Det er tydelig at AaFk betyr mye for mange.

- Klubben har hatt sine opp- og nedturer, men den står likevel stødig i hjertene til oss som bor her. Vi i TAFJORD setter ekstra stor pris på den gode jobben klubben gjennom mange år har gjort for barn og unge i regionen, spesielt med sitt engasjement i MOT, sier Rune Dalsbø.

Som de fleste vet har TAFJORD og AaFK hatt et langvarig forhold. Det er gledelig at dette også gjenspeiles hos våre kunder.

Kommer godt med
Daglig leder i AaFK, Geir Vik, påpeker at som TV- og fiberkunde hos TAFJORD, får en jo også sett bortekampene til AaFK hjemme i stuen eller på mobilen. Han setter stor pris på at så mange har valgt at vi skal donere 250 kroner til klubben når de kjøper eller fornyer avtalen sin.

- Pengene kommer godt med. Vi vil dedikere disse til det arbeidet som blir gjort i Ungdomsavdelingen vår. På den måten går midlene tilbake til unge talentfulle Sunnmøringer, som forhåpentligvis en dag springer ut på Color Line Stadion for AaFKs A-lag, sier Vik.

Alt henger sammen

Ønsker du å bidra til din klubb på denne måten? Ved å bestille vår TV- og internettpakke får du velge en klubb, korps, kor, eller organisasjon som får 250 kroner fra oss. Dette gjelder også forlengelse av eksisterende avtale. Bestill her